Yoni wijsheid is het voelen waard

Yoni wijsheid is het voelen waard

Yoni wijsheid

De yoni is een levend en gevoelig lichaamsdeel. Wanneer je hier bewust verbinding mee maakt, kan je yoni je veel wijsheid bieden. Omdat je yoni het leven kan voelen. Het is één van de gevoeligste lichaamsdelen.

En dan gaat dit niet over de clitoris. Maar over het inwendige deel. Je yoni is verbonden met je emoties en worden hier opgeslagen wanneer je deze niet verwerkt. Met verschillende klachten als gevolg.

Deze klachten laten je weten wat er op een dieperliggend niveau aan de hand is. Door een disbalans in je lichaam kenbaar te maken. Niet alleen seksueel, maar over de verbinding met jezelf, anderen en het leven.

Yoni wijsheid

Of je yoni gespannen of ontspannen is, zegt al wat over de manier waarop jij in het leven staat. Een open yoni is ontvankelijk voor het leven. Omdat je in verbinding bent met de Liefde die je bent.

Een gesloten yoni juist niet. De verkramping is een teken van angst. Door de afgescheidenheid in jezelf. Je hebt weinig vertrouwen in het leven. Bevat je yoni veel hard weefsel dan ben je ook vaak hard naar jezelf toe.

Of je bent star en houd je vast aan het oude en het verleden. En je emoties vind je lastig. Terwijl wanneer je yoni zacht aanvoelt, je makkelijk en soepel meebeweegt. Want je staat open voor nieuwe dingen.

En je gaat emoties niet uit de weg. Voelt je yoni echter droog aan, dan stroomt het leven minder goed door je heen. Je leven is vaak oppervlakkig, standaard en routinematig. Je houdt graag afstand.

Is je yoni vochtig, ook wanneer je geen seks hebt, ervaar je meestal echte verbinding en diepe intimiteit. Met jezelf, anderen en het leven. Je geniet van het leven en je ervaart passie en plezier.

Door de verbinding met je yoni te herstellen, via een yoni massage met eventueel een erotisch massagespeeltje en heling van je eigen seksualiteit, kun je voelen wat je yoni nodig heeft en hier naar handelen.

Zodat ze gezond blijft of weer wordt. En je via jouw yoni kunt gaan voelen of het leven wat je leeft passend is bij je ziel en de Liefde die je bent. Waardoor de Liefde optimaal kan stromen in je seks- als liefdesleven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verwarring door onbewustheid

Yoni massage en seksuele heling

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Yoni Liefde voor meer verbinding

Yoni kracht is een geschenk