Yoni massage en seksuele heling

Yoni massage en seksuele heling

Yoni massage

Een yoni massage gericht op heling kun je door een ander laten doen of bij jezelf doen. Hoewel deze massage niet als doel heeft een orgasme te krijgen, kan dit wel gebeuren. De helende massage zorgt voor het loslaten van vastzittende emoties in je yoni.

In je yoni worden alle onverwerkte emoties opgeslagen. Waardoor jouw levensenergie blokkeert. Wat niet alleen gevolgen heeft voor je seks- en liefdesrelatie. Maar op alle relaties in je leven. Omdat je seksualiteit de poort is naar echte verbinding en intimiteit.

Met zowel jezelf, anderen en alles in je leven. Een yoni massage brengt je terug bij jezelf. Je lichaam opent zich, evenals je hart en geest. Waardoor de verbinding met jezelf krachtiger wordt. Een gezonde yoni en seksualiteit zorgt voor plezier, verlangens en creativiteit.

Yoni massage

Door een yoni massage kom je hier (weer) mee in verbinding. Wanneer je yoni verhard en gespannen is, kan deze massage heling bieden. In eerst instantie zal dit niet prettig voelen en kan zelfs pijnlijk zijn. Maar wel belangrijk als je jouw yoni wilt helen.

Daarom is een liefdevolle massage altijd belangrijk. Ga niet over je grenzen heen. Je yoni moet soms wennen aan de aanraking. Zeker wanneer er sprake is van een trauma. Je yoni zal zich langzaam gaan openen wanneer je haar vanuit een liefdevolle intentie aanraakt.

Deze Liefde is de uiting van de onvoorwaardelijke Liefde die jij in wezen bent. En heelt alles. Want het brengt je terug in je natuurlijke staat van zijn. Deze staat van zijn is vredig, voldoeninggevend en vervullend.

Waardoor elke beweging liefdevol is. Niet afdwingend. Maar geduldig en zacht. Zodat je yoni de kans krijgt om te ontspannen. Doe deze massage alleen wanneer je voelt dat je er aan toe bent. En in staat bent om te ontvangen.

Je yoni openen voor jezelf of een ander vanuit Liefde is een geschenk. Waardoor echte verbinding en diepe intimiteit ontstaat voorbij het ego. Omdat de Liefde kan stromen in jezelf en tussen elkaar. En je jouw partner volledig kunt ontvangen. 

Gerelateerde artikelen

Penetratie vanuit Liefde is helend

Yoni wijsheid is het voelen waard

Yoni Liefde voor meer verbinding

Diepe en lange penetratie raakt je hele wezen

Yoni kracht is een geschenk