Yoni Liefde voor meer verbinding

Yoni Liefde voor meer verbinding

Yoni Liefde

Liefde voor je yoni is onmisbaar als je seksueel actief bent en hier ook echt van wilt genieten samen met je partner. Wanneer je niet kunt genieten van de seks met je partner ontbreekt het vaak aan Liefde. De Liefde voor je yoni, je lichaam en jezelf.

Als ook de Liefde voor je partner en het leven zelf. Aangezien de verbinding met Liefde in jezelf de basis is voor elke andere verbinding. Heb je geen liefdevolle verbinding met je yoni, dan is de kans groot dat je emotioneel afhankelijk en behoeftig bent van je partner.

De Liefde voor je yoni is te leren. Want Liefde is een ont-wikkelproces. Liefde is wie je bent. Maar door alle conditioneringen ben je dit vaak vergeten. En al helemaal om Liefde te zien in alles en te ervaren voor iedereen. Inclusief jezelf en je yoni.

Jouw yoni heeft Liefde nodig om gezond en in balans te blijven. Hiervoor is bewuste aandacht nodig. Want je yoni en je seksualiteit is de poort naar intieme en echte diepgaande verbinding. Zowel met jezelf, als je partner en alles en iedereen om je heen.

Door je yoni de Liefde te geven die nodig is, ofwel er Liefde doorheen te laten stromen, zal jouw yoni zich gaan helen. De energie kan hierdoor weer door je yoni heen stromen. Zodat je yoni ontspannen, levendig, tevreden en veilig voelt.

Liefde, of het gebrek eraan, is de basis van elke verbinding. Wanneer je seks hebt en geen Liefde voor je eigen yoni ervaart, is de seks ook niet vanuit Liefde. De seks draait dan niet om de Liefde. Maar om iets te krijgen van je partner.

Om het gemis in jezelf op te vullen en niet te voelen. Hierdoor zal de seks geen diepe intimiteit en echte verbinding te weeg brengen. Waardoor de seks niet is wat het zou kunnen zijn als Liefde de basis is. Zoals buitengewoon lekkere en plezierige seks.

Yoni Liefde

Door jezelf te openen voor de Liefde en je yoni lief te hebben zal de seks een diepgaande als goddelijke ontmoeting met jezelf zijn, je partner en het leven zelf. Om je yoni te openen en te masseren kun je eventueel gebruik maken van erotische massagespeeltjes.

Zodat je spanningen weg kunt halen en opgeslagen en onverwerkte emoties beetje bij beetje kunt loslaten. En je een liefdevolle verbinding maakt met je yoni. Waardoor tijdens de seks de Liefde kan stromen tussen elkaar.

Gerelateerde artikelen

Liefde en seksuele gevoelens

Yoni massage en seksuele heling

Yoni wijsheid is het voelen waard

Liefde en zielsverlangens

Yoni kracht is een geschenk