Liefde en zielsverlangens

Liefde en zielsverlangens

Liefde en zielsverlangens

Zielsverlangens gaan over Liefde, verbinding en is een vorm van creativiteit. Ofwel “kunst”. Iets wat je kunt voelen in je hart wanneer je deze “kunst” maakt of met deze “kunst” in aanraking komt. Het ontstaat vanuit passie en plezier. En brengt dit ook.

Liefde en zielsverlangens

Deze zielsverlangens gaan niet over de ander, een specifiek persoon. Het gaat over jezelf laten zien, de Liefde die je bent. Hoewel je wel harten kunt raken. En je samen bepaalde zielsverlangens kunt leven. Wanneer je dezelfde zielsverlangens hebt. 

Want het gaat om de energie die je de wereld in zet door wat je doet of maakt. Seks, schrijven, koken, ontwerpen en bouwen zijn enkele voorbeelden. Via deze verlangens verspreid je Liefde. Door een energetisch afdruk van Liefde achter te laten.

Zelfs als je het niet kunt vasthouden. Zoals bij een gesprek, dans of de seks. De intentie is dan ook erg belangrijk. Vanuit angst zal de seks, de dans of het gesprek niet de Liefde weerspiegelen die je bent. Waardoor de Liefde niet vrij kan stromen.

Je zielsverlangens leven is een liefdevolle manier van leven. Want je maakt je los van de angsten, oordelen en verwachtingen in je (seks- en liefdes)leven die je weerhouden om de Liefde te uiten die je bent. Je bevrijdt hierdoor jezelf.

Waardoor je jouw eigen keuzes gaat maken. Keuzes die bij je passen en de Liefde laat stromen. Je seks- en liefdesleven zal voelbaar vol Liefde zijn. Want je kiest voor een matchende partner. Zodat je dezelfde zielsverlangens hebt.

Gerelateerde artikelen

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Seks als kunst zien werkt bevrijdend

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Gewenst seksleven is echt mogelijk

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch