Seks als kunst zien werkt bevrijdend

Seks als kunst zien werkt bevrijdend

Seks als kunst

Seks is een uitingsvorm. Dit kan vanuit Liefde of angst zijn. Wanneer de seks vanuit Liefde is, kun je dit ook zien als kunst. Kunst is namelijk een uitingsvorm van de Liefde die je bent. Je creëert iets.

En je raakt elkaars raakt. Deze Liefde is bevrijdend. Want Liefde kent geen regels over goed en fout. Waardoor deze kunstvorm op heel veel verschillende manieren tot uitdrukking kan komen.

Tijdens de seks kun je jezelf laten zien en laten gaan. De creativiteit stroomt. Een dans tussen elkaar, die je samen vormgeeft. Puur op basis van gevoel. Je uit je zoals je je op dat moment voelt.

Seks als kunst

Door naar seks te kijken vanuit Liefde, kun je jezelf bevrijden. Bevrijden van je eigen angsten die jou tegenhouden om te kiezen voor de seks die bij jou past. Waardoor je de Liefde die je bent kunt uiten.

Maar door alle oordelen over wat foute en goede seks is, verdwijnt seks als kunst. Want er zijn allemaal regels waaraan de seks moet voldoen. En dit beperkt de vrijheid van de manier waarop je seks uit.

Je eigen seksualiteit, je lichaam en je verlangens zijn niets anders dan mogelijkheden om jouw Liefde te delen. Op de manier die bij jou past. Wat en hoe dit ook mag zijn.

Zolang je partner een match is en je hetzelfde wilt. Zonder dwang, geweld of manipulatie om te krijgen wat je wilt. Maar vanuit vrijwilligheid en respect voor elkaars vrijheid.

Waardoor de seks zich als kunst kan ontvouwen. Vanuit het hart. Waarbij je lichaam, geest en ziel ook mee kunnen doen. Geen vaste routine of stappenplan wat doorlopen moet worden.

Maar door te voelen wat op dat moment past. En je je helemaal kunt openen voor elkaar. Vanuit de veilige bedding van Liefde. Zodat je echte verbinding en diepe intimiteit ervaart.

Gerelateerde artikelen

Best mogelijke seks?

Controle loslaten tijdens de seks

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Mannelijke seksualiteit ontvangen

Seks- en relatieproblemen oplossen