Seks- en relatieproblemen oplossen

Seks- en relatieproblemen oplossen

Seks- en relatieproblemen

Seks- en relatieproblemen lossen vanzelf op in Liefde. Maar de situatie zelf is dan nog niet veranderd. Hiervoor is een handeling vanuit Liefde nodig. Elk probleem ontstaat vanuit het ego en de angst voor een tekort van iets. En elk probleem is via Liefde op te lossen.

Seks- en relatieproblemen

Dankzij de Liefde ga je de seks- en relatieproblemen anders bekijken. Waardoor er andere gevoelens over de betreffende situatie ontstaan. Er zal vrede in jezelf verschijnen. En vanuit deze vrede kun je gaan handelen. Een afgestemde keuze maken.

Gebaseerd op je gevoel en heldere geest voor de beste oplossing voor iedereen. Strijden tegen je partner heeft geen zin. Net als de seks- en relatieproblemen negeren. Wanneer je dankzij de Liefde vrede ervaart, betekent dit nog niet dat er geen verandering gewenst is.

Vaak is de huidige situatie ook niet passend meer. Want je staat stil en houd je vast aan iets waardoor je geen keuze maakt om de situatie te veranderen. Of je nu wel of geen seks- en relatieproblemen ervaart, een niet passende situatie is niet “nodig”. Je neemt genoegen met minder.

En dit maakt je (deels) levenloos. De veiligheid die je zoekt zit in jezelf. Net als het vertrouwen in het leven. Het gaat over het meebewegen met het leven. Stilstaan is niet echt leven. Het is vanuit angst vasthouden aan iets waardoor je het leven zelf tegenhoudt.

Door jezelf te bevrijden, kun je gaan kiezen vanuit en voor de Liefde. Waardoor je een seks- en liefdesleven gaat creëren wat bij je past. Echter de uitdagingen zullen blijven bestaan als je steeds verder uit je comfortzone gaat. Maar dit is zeker de moeite waard.

Gerelateerde artikelen

Het leven ervaren door te voelen

Leven vanuit de verbinding met je ziel

Levenslustig leven vanuit passie en plezier

Seksuele comfortzone en veiligheid ervaren

Trouw zijn aan jezelf