Levenslustig leven vanuit passie en plezier

Levenslustig leven vanuit passie en plezier

Levenslustig leven

Levenslustig leven is vol passie en plezier. Een gebrek aan levenslust, passie en plezier in je (seks- en liefdes)leven ervaren, is een duidelijk teken van het niet stromen van je seksuele energie ofwel levensenergie.

Waardoor je problemen kunt ervaren met het opgewonden worden, de seks zelf en/of het klaarkomen. De passie en het plezier ontbreekt dan vaak. Aangezien dit verbonden is met je seksualiteit.

Zodra je seksuele energie door al je chakra’s kan stromen ervaar je seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid, veiligheid, vrijheid, helderheid en heelheid in jezelf. En ook in je leven.

Want hierdoor kom je weer in verbinding met je verlangens, emoties en creativiteit. En heb je het gevoel dat je echt leeft. Want jouw seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. Zodat je kiest voor wat bij jou past.

Je seksualiteit is een onmisbaar onderdeel in het leven. Niet alleen in je seksleven en/of liefdesleven. Want het is de basis van je gehele leven. Het is geen overbodige luxe. Je seksualiteit is zoveel meer dan seks.

Levenslustig leven

Levenslustig leven geeft je leven voldoening en zorgt voor geluk. Omdat dit van binnenuit ontstaat. Hier heb je niet anders voor nodig dan jezelf. Het zit in jou en wil stromen. Je seksuele energie kent geen beperkingen.

Zodat je van het leven kan genieten. Ook al gaat het niet zoals je hoopt, wilt of verwacht. Het is de kracht in jezelf die je in beweging brengt om je verlangens te volgen. En je de Liefde kan zijn en uiten die je bent.

Door levenslustig te leven zal je leven veranderen van saai en routinematig naar het openstaan voor wat er wil ontstaan en groeien in je leven. Je gaat van overleven naar echt leven. Een leven vol passie en plezier.

Gerelateerde artikelen

Levenslust en passie ontstaan in je tweede chakra

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksueel plezier zorgt voor meer seksueel genot

Speelkamer of sekskamer creëren

Heling seksualiteit is essentieel