Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levenskracht

Je seksuele levenskracht gaat stromen zodra je de onvoorwaardelijke Liefde voor je seksualiteit ervaart. Want hierdoor ontstaat seksuele heling en een zuivere seksuele verbinding. Liefde is namelijk de basis van alle heling.

Seksuele levenskracht

Vaak ben je je niet bewust van deze levenskracht of ben je er zelfs bang voor. Wabt je bent vaak opgevoed met de gedachte dat seks zondig is. Je accepteert seks vaak alleen als er aan bepaalde voorwaarden wordt gedaan.

Juist deze voorwaarden beperken je seksuele levenskracht. Seks is iets moois. Het is natuurlijk. Seks is lekker. Je mag echt van seks genieten. Daar is niets zondigs aan. Seks vanuit Liefde is zonder behoeftigheid en afhankelijkheid.

Het is seks vanuit je zielsverlangen. En dit is niet oppervlakkig of verkeerd. Dit is juist zuivere Liefde. Waardoor er een diepe intimiteit kan ontstaan. Omdat je de Liefde wilt delen.

Je hoeft namelijk niet elkaars emotionele behoeften of seksuele behoeften te vervullen. Het gaat om de ware expressie van jezelf via je lichaam. Terwijl je hart, geest en ziel ook meedoen.

Passie en plezier

Je kunt geen passie en plezier ervaren tijdens de seks wanneer je nog weerstand ervaart tegen het uiten van je eigen seksualiteit. Vanwege de (onbewuste) angsten, oordelen en verwachtingen.

Want dit maakt de verbinding met je eigen seksualiteit onzuiver. Waardoor je niet jezelf kunt zijn tijdens de seks en niet je seksuele verlangens kunt volgen. En passie en plezier niet voelbaar is.

Want een zuivere seksuele verbinding met jezelf zorgt er namelijk voor dat je verlangens vanuit Liefde ontwaken. Verlangens ontstaan vanuit je ware zelf en zijn de richtingwijzers naar een leven vol passie en plezier.

Verlangens hebben als doel je in beweging te brengen, zodat jij hier op aarde kunt gaan doen waarvoor je hier bent gekomen. Wat niets meer of minder is dan jezelf zijn. Vanuit Liefde. En met passie en plezier.

Gerelateerde artikelen

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen