Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele kracht

Jouw seksuele kracht ontstaat door een stromende seksuele energie. Want deze seksuele energie is namelijk jouw levensenergie. Waardoor jij je levendig, tevreden, veilig en ontspannen voelt.

Waardoor je jezelf (seksueel) kunt uiten. Jezelf uiten is enorm belangrijk als je geen (seksuele) blokkades in je lichaam wilt. Zodat je seksuele Liefde (energie) blijft stromen. En je het leven leidt waar je naar verlangt.

Seksuele kracht

Alles is energie. Zowel alles wat je ziet als je lichaam. Maar ook je gedachten, emoties en fysieke sensaties. En doordat alles energie is, heb je hier invloed op. Door hier bewust van te zijn, kun je verandering in je leven brengen.

En elke keer wanneer je niet in lijn bent met Liefde, merk je dit aan je gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor dit jouw leven beïnvloedt. En jij de keuze hebt om alsnog te kiezen voor Liefde.

Hierdoor is het mogelijk om een leven te leiden wat bij jou past. Zonder jezelf in te hoeven houden. Maar door juist jezelf te zijn en uiten. Waardoor je de Liefde uitstraalt die je bent.

Omdat je relaties hebt die dan niet meer gebaseerd zijn op jouw emotionele wonden. Maar op basis van onvoorwaardelijke Liefde. En hierdoor ontstaat er eenheid in jezelf en in de relatie met een ander.

Zodat je elkaar ook echt vrij kunt laten. Onvoorwaardelijke Liefde is het bewustzijn van je eigen angsten, oordelen en verwachtingen. Waardoor je deze kunt doorzien en loslaten.

Gerelateerde artikelen

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen