Manifesteren van je seks- en liefdesleven

Manifesteren van je seks- en liefdesleven

Manifesteren

Manifesteren doe je elke dag, elke minuut en zelfs elke seconde. Echter manifesteer je vaak onbewust en steeds hetzelfde. Dit gaat moeiteloos en zonder dat je erover nadenkt.

Maar wanneer je iets anders wilt manifesteren, is dit meestal vanuit een tekort wat je ervaart. Of een probleem wat je graag weg wilt manifesteren. En dan wordt het lastig.

Wanneer je jouw seks- en liefdesleven wilt veranderen of een (nieuwe) partner wilt, dan ontkom je er niet aan om eerst dankbaarheid te ervaren voor hoe het was en nu is.

Evenals vrede. Je huidige partner of seks- en liefdesleven is precies waar jij onbewust voor gekozen hebt. Alle ervaringen zijn een gevolg van wie jij denkt te zijn.

Manifesteren

Je seks- en liefdesleven is hierdoor te manipuleren. Maar geluk, voldoening en vreugde ontstaan nooit door manipulatie. Aangezien dit van binnenuit komt. Niet door iets van buiten.

Een andere of nieuwe partner die zelfs aan al jouw wensen voldoet, lost niet jouw gevoel van gemis op. Misschien even tijdelijk. Maar uiteindelijk zie je toch jezelf terug in je partner.

Tenzij je in staat bent om vanuit Liefde te kijken naar je partner en naar jezelf. Echter wanneer je dit kunt is de perfecte partner die aan al je wensen voldoet minder van belang.

Want je hebt niets van je partner nodig. Waardoor je focus hier niet op ligt. Aangezien je al geluk, voldoening en vreugde van binnen ervaart. Wat niet afhankelijk is van je partner.

Ook je seks- en liefdesleven vanuit Liefde bekijken draait om het ontvouwen. En niet om wat je vanuit je ego nodig denkt te hebben om geluk, voldoening en vreugde te ervaren.

Het laten ontvouwen van je seks- en liefdesleven in plaats van het te manipuleren vraagt moed. Alsook overgave en vertrouwen. Want je weet van tevoren niet wat er ontstaat. 

Deze onzekerheid van het onverwachte of onvoorspelbare voelt vaak ongemakkelijk en onwennig. De schijnveiligheid van manipulatie is aantrekkelijk.

Maar ook stressvol. Omdat je afhankelijk bent van het resultaat. Terwijl wanneer je jouw seks- en liefdesleven hier los van koppelt, geeft dit juist ontspanning.

Gerelateerde artikelen

Onaantastbare staat van Liefde

Gelukkig seks- en liefdesleven

Passende partner herkennen

Relatie vanuit je ziel

Natuurlijke staat van zijn