Gelukkig seks- en liefdesleven

Gelukkig seks- en liefdesleven

geweldig seks- en liefdesleven

Een gelukkig seks- en liefdesleven bestaat niet alleen maar uit hoogtepunten. De Liefde zorgt ervoor dat je alles kunt ervaren. En Liefde is geen hoogtepunt. Het is de basis. De basis van jezelf, je partner en het leven.

De verbinding met Liefde zorgt voor een gelukkig seks- en liefdesleven. Wanneer je Liefde ervaart in jou, tussen jou en je partner en het leven zelf is er geen afgescheidenheid meer maar eenheid.

Echter het ervaren van deze Liefde is een hele uitdaging. Een levenslange oefening. Waarin je steeds weer uitgenodigd wordt om je hart echt te openen. Om de verbinding met Liefde te herstellen.

De eerlijkheid en openheid die hiervoor nodig is, is vaak confronterend. Je ziet en voelt waar jij jezelf nog tegenhoudt. Zoals je oude patronen, trauma’s en ongemakkelijke gevoelens komen naar boven.

Gelukkig seks- en liefdesleven

Om een gelukkig seks- en liefdesleven te ervaren moet je eerst hier doorheen en alles voelen wat er te voelen valt. En tevens je hart openen. Vergeven, loslaten en bewust worden dat je Liefde bent. En alles Liefde is.

Dit is niet de Liefde die je waarschijnlijk gewend bent. Maar de Liefde die oneindig is. En altijd aanwezig is. Voor jezelf, je partner en het leven. De seks en je relatie krijgt hierdoor echte intimiteit en diepgang. Omdat alles er mag zijn.

Je laat jezelf zien en spreekt jezelf uit. Je kiets voor wat bij je past en laat je partner vrij om eigen keuzes te maken. Wederzijdse acceptatie en respect zijn hierin onmisbaar. Net als bewuste aandacht en aanwezigheid.

Je durft je emoties en gedachten te delen. Evenals je verlangens en wat je niet wilt. Hierdoor ontstaat er ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid. Zowel in jezelf als tussen elkaar.

Gerelateerde artikelen

Mannelijke kracht en seksuele kracht ontdekken

Vrouwelijke kracht en seksuele kracht ontdekken

Voorwaardelijke liefde

Optimaal van seks genieten zonder voorwaarden

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks