Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Liefde, vertrouwen en overgave

Alles begint in jezelf. De Liefde en het vertrouwen zit in jezelf waardoor je overgave kunt ervaren. Zonder Liefde, vertrouwen en overgave is de seks maar een fractie van wat het zou kunnen zijn. Overgave vanuit Liefde en vertrouwen is belangrijk om verbindende seks te kunnen ervaren. Dus niet de overgave vanuit een slachtofferrol omdat je denkt dat je geen keuze hebt.

Liefde, vertrouwen en overgave

Overgave is juist een bewuste keuze. Het is het bewust zijn van de Liefde in jezelf, de ander en het leven zelf. Je geeft je niet zozeer over aan de ander. Maar vooral over aan jezelf. De Liefde die je bent. Je ware zelf. Je ego met alle angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen laat je gaan. Zonder overgave tijdens de seks kan de Liefde niet stromen.

Door een gebrek aan vertrouwen hou je jezelf in. Want je zit in je hoofd en hierdoor kun je niet goed voelen. Je weet dan niet wat je moet zeggen of doen. Je bent uit verbinding met jezelf en je hart is gesloten waardoor jouw Liefde niet kan stromen. Dit is een onbewust patroon en kan pas verbroken worden wanneer je het verschil voelt.

Je weet vaak niet beter tot je het echt zelf ervaren hebt. En hiervoor dien je eerst de Liefde die je bent zelf te ervaren. Echt in jezelf. Los van een ander. Jouw Liefde is niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. En vanuit deze Liefde in jezelf kun je jouw hart volgen. Er is dan volledige vrijheid. Zowel voor jezelf als de ander. Waardoor de seks echt verbindend is vanuit vertrouwen.

Verbinding

Dus zonder behoeftigheid. Maar puur om het uiten van jezelf, je verlangens. Jezelf zijn. Je lichaam volgen. Dit is niet fout en seks is niet oppervlakkig. Wanneer je dit wel denkt dan is de kans groot dat je nog nooit seks hebt ervaren vanuit Liefde, vertrouwen en overgave. Pure Liefde zorgt voor de diepst mogelijke verbinding met jezelf.

En hierdoor is deze verbinding ook met een ander mogelijk is. Zodat niet alleen je lichaam, maar ook je hart, geest en ziel meedoen tijdens de seks. Om de totale eenheid in jezelf te ervaren en je vervolgens samen kunt smelten met de ander. Waardoor je geluk, voldoening en magie ervaart. Dit gecreëerde energieveld zorgt voor wonderen in je leven.

Gerelateerde artikelen

Seksueel zelfvertrouwen zorgt voor het vertrouwen in een ander

Geweldige seks is meer dan het puur lichamelijke

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Seksuele manipulatie in je relatie herkennen

Goedmaakseks herstelt de intimiteit op een natuurlijke manier