Goedmaakseks herstelt de intimiteit op een natuurlijke manier

Goedmaakseks herstelt de intimiteit op een natuurlijke manier

Goedmaakseks

Goedmaakseks is geen oppervlakkige oplossing voor ruzies. Het herstelt juist de intimiteit op een natuurlijke en zelfs diepgaande manier. Ruzies onstaan vanuit je ego. En tijdens goedmaakseks wordt je ego even buitenspel gezet. En kun je vanuit je ziel weer samenkomen. Je ziel is altijd in een staat van Liefde. Waardoor je vanuit Liefde naar de situatie kunt kijken.

Door je ego, die de ruzie veroorzaakte, met rust te laten zal je ziel het overnemen. Intimiteit vanuit de ziel heeft geen bevestiging of gelijk nodig. Het gaat om de zuivere verbinding tussen elkaar. Dus zonder angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Zodat de Liefde weer kan stromen. Zelfs als er net een flinke ruzie was die voor veel emoties zorgde.

Goedmaakseks

Goedmaakseks is vaak heftige en intense seks. Want tijdens een ruzie komen je pijnlijke wonden bloot te liggen. Waardoor jij je bedreigt voelt en gaat handelen vanuit een overlevingsstrategie. Je raakt hierdoor uit verbinding met je ware zelf. En zodra je ineens via de goedmaakseks de verbinding met jezelf en je partner herstelt, is dat een enorme overgang.

Tijdens goedmaakseks wordt de verbinding tussen elkaar weer herstelt. Een intimiteit die dieper is dan alleen op het ego gebaseerd. Waarin het vooral gaat om het bevestigingen van elkaars ego zodat je zo min mogelijk met je eigen wonden geconfronteerd wordt. Goedmaakseks zorgt voor het samenzijn vanuit Liefde.

De ruzie is dan niet meer van belang. En lost dan vanzelf op. Er is dan geen sprake meer van afhankelijkheid en behoeftigheid omdat je weer in een staat van Liefde bent. Goedmaakseks is hierdoor geen afleiding van het probleem. Onopgeloste problemen zullen juist door de Liefde opgelost kunnen worden. Omdat je weer emotioneel in balans bent en helder naar de betreffende situatie kunt kijken.

Liefde

Vaak blijkt dat er niets aan de hand was. Dat je alleen getriggerd werd vanwege een tekort aan Liefde in jezelf waardoor je dit bij je partner zocht. Maar die niet in staat was om dit aan jou te geven op een manier die jij wilde. Zodat er een ruzie ontstond omdat je iets van je partner wilde waarvan jij vind dat je hier recht op had. Of andersom natuurlijk.

Goedmaakseks haalt je uit je hoofd. Zodat je weer in verbinding met de Liefde in jezelf komt. En hierdoor verdwijnt alle behoeftigheid naar je partner toe en kun je diegene weer zichzelf laten zijn. Problemen zijn dan geen problemen meer, hooguit meningsverschillen. Maar door elkaar te accepteren, inclusief de kanten die je ego raken, kun je zijn of haar vrijheid teruggeven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel

Seksuele behoeften maken een gemis kenbaar

One night stand kan veel intimiteit bevatten

Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksuele teleurstelling is onvermijdelijk