Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksuele relatie

De seksuele relatie is veelzeggend over de werkelijke relatie met je partner. Zonder dat je je daar bewust van hoeft te zijn. Zodra de seks niet goed is, zal de relatie ook niet goed zijn. Want seks is namelijk maar voor 10% techniek en voor 90% intimiteit.

De verbinding die er tussen elkaar is, is ook altijd aanwezig tijdens de seks. Omdat de verbinding een energetische verbinding is. Seks gaat niet zozeer over welke standjes en het orgasme. Het gaat om het delen van de Liefde. Op je eigen en unieke manier.

Seksuele relatie

Liefde zorgt voor een zuivere verbinding en angst voor een onzuivere verbinding. Vaak gebruik je een excuus om geen seks meer te hebben. Want elk gemis en issue komt tot uiting tijdens de seks. Door de slechte seksuele relatie voor lief te nemen, blijf je elkaar ontlopen.

En als de seks super goed is, dan weet je dat de relatie ook goed is. Goede seks draait dus niet om het klaarkomen. Maar om de verbondenheid die er tussen elkaar is. Goede seks is voor iedereen anders. Maar tijdens goede seks voel jij je levendig en zelfs erna.

Tijdens de seks heb je een tevreden, onspannen en een veilig gevoel. En seks is ook een ideale manier om een relatie te verdiepen. Want dit werkt door op zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en natuurlijk op fysiek gebied. En dan is de seks buitengewoon.

Maar dit is precies hoe seks zou moeten zijn. Seksuele relaties draaien om de intimiteit. Een intimiteit die alleen seks kan brengen. Niet de intimiteit die bestaat uit woorden van goedkeuring. Maar de pure energie tussen elkaar. Energie liegt namelijk niet.

Gerelateerde artikelen

Seksuele sleur in je relatie oplossen

Seksuele intimiteit en jezelf ontspannen voelen

Seksuele overgave begint met zelfvertrouwen

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksueel tevreden zijn zonder partner