Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksuele zin

Wanneer er sprake is van geen gezonde en liefdevolle verbinding met de eigen seksualiteit is de seksuele zin vaak afwezig. Seksuele zin is van nature in elke vrouw aanwezig, altijd. Helaas vaak wel onbewust en ook vaak onderdrukt.

Seksuele zin

Deze zin die een vrouw van nature heeft, zorgt voor een verliefdheid op het leven. Zin in seks, maar ook in wat het leven te bieden heeft. Maar er is vaak geen ruimte voor seks of hier aandacht voor in haar leven. Seks heeft geen prioriteit.

Soms door bepaalde ervaringen en soms omdat ze niet beter weten. En hierdoor onderdrukken deze vrouwen hun eigen seksualiteit. Waardoor de zin in seks verdwijnt en de zin in het leven om andere leuke dingen te doen. De eigen verlangens verdwijnen naar de achtergrond.

Want de vrouw kan en durft niet meer zichzelf te zijn en te uiten om te willen voldoen aan wat de buitenwereld van haar verwacht. Aandacht besteden aan haar vagina, is niet zo vanzelfsprekend. Maar in de vagina zit heel veel spierweefsel en zenuwen.

Deze spieren kan ze afzonderlijk van elkaar bewegen. En zodra ze deze spieren gaan trainen, komt de doorbloeding opgang. Wat een natuurlijke bevochtiging veroorzaakt. Omdat deze vrouwen hun levensenergie hiermee activeren.

Elke vrouw kan een orgasme krijgen. Alleen hebben vrouwen veel aandacht nodig om seksuele zin te krijgen. Maar dit is niet normaal, hoewel dit massaal geaccepteerd is. Het heeft te maken met niet kunnen ontspannen en genieten.

Omdat hier allemaal voorwaarden aan verbonden zijn. Alles moet perfect zijn, zodat ze ontspannen kunnen zijn. Ze zijn eigenlijk enorm bang om haar emoties te voelen. Deze vrouwen zijn het niet gewend om ontspannen in het leven te staan.

Want ze moeten van alles van zichzelf. Ze zijn bezig met allemaal dingen die ze moeten doen om zichzelf goed genoeg te vinden. En hierdoor zijn ze niet in staat om gedachten uit te schakelen en weer in verbinding met hun lichaam te komen.

Om te voelen. Wie ze werkelijk is en wat ze werkelijk wilt. En zich niet meer aan te passen uit angst. Voelen kan door ja te zeggen tegen haar seksualiteit. Waardoor ze kan genieten van seks. Zowel met zichzelf als met haar partner. Vanuit plezier en passie.

Omdat dit haar natuurlijke staat van zijn is. Het komt voort uit Liefde. En hierdoor wordt seks een vorm van zelfexpressie. Deze zelfexpressie versterkt namelijk de verbinding met haarzelf en met haar partner. Vanuit Liefde, zodat de seksuele Liefde kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig