Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele aantrekkingskracht

Seksuele aantrekkingskracht kan ontstaan vanuit de verbinding met je ziel of je ego. Als dit vanuit je ziel is, heeft niets met het ego masker of het uiterlijk van de ander te maken.

Alhoewel het uiterlijk van de ander precies goed is. Omdat je lichamelijk bij elkaar past. Ook al voldoet hij of zij niet aan de beelden in je hoofd. Want dit is vaak gebaseerd op de huidige maatschappelijke normen.

Seksuele aantrekkingskracht

Het is dan ook niet oppervlakkig. Deze seksuele aantrekkingskracht is namelijk op basis van dezelfde energievibratie. Een diepere verbinding bestaat niet. Voor het ego is dit lastig te begrijpen.

Want het gaat om gevoel en de verbinding met je ziel. De ander fungeert als een spiegel van jezelf. En daarom is de aantrekkingskracht zo sterk dat je ego buitenspel wordt gezet. En je jouw ziel kunt bevrijden.

Je hebt waarschijnlijk geleerd dat seksuele aantrekkingskracht geen goede basis is. Dat het oppervlakkig is. Waardoor je vaak verliefdheid wordt op iemand die aan je verwachtingen voldoet.

Zodat de ander niet je pijn triggert en zegt of doet de juiste dingen, zodat jij je speciaal voelt. Je krijgt de nodige bevestiging voor je ego. Wordt deze bevestiging niet gegeven, ervaar je pijn en wil je op zoek naar een ander.

Maar dankzij de zuivere seksuele aantrekkingskracht tussen elkaar voel je of je bij elkaar past op basis van de ziel. Meestal weet je niet eens waarom. Het ego is tenslotte buitenspel gezet. Het is een diep en intens gevoel.

Vol verlangen naar jezelf via de ander. Daarom is het libido en zijn de seksuele verlangens hetzelfde met dezelfde mate van passie wanneer je in verbinding met je ziel bent. Zodat je jezelf en de ander kunt ervaren via je lichaam.

Het huis van je ziel. Waarin je het licht (het mannelijke) en het donker (het vrouwelijke) laat samenkomen. Voor de ultieme samensmelting van jouw lichaam, hart, geest en ziel voorbij je ego.

Gerelateerde artikelen

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele dynamiek is energetisch

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven