Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksuele uitstraling

Een seksuele uitstraling kun je als iets positiefs ervaren of als iets wat je niet positief vindt. Dit is een keuze die je vaak onbewust maakt. Hoewel niet iedereen deze uitstraling heeft. Kan iedereen dit wel ontwikkelen. Door een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf te creëren.

Seksuele uitstraling

De basis voor deze uitstraling ontstaat door het volledig omarmen van je seksualiteit.  Je hebt een seksuele uitstraling als je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt. Waardoor je matchende personen aantrekt, die je laten zien hoe liefdevol jij over jezelf denkt in relatie tot seks.

Maar als je vaak in strijd bent met je seksualiteit dan ervaar je dit ook in je seksleven. Zoals je strijd met je verlangens en wat je denkt dat hoort. Hoe je over seks moet denken en hoe je over je lichaam moet denken. En hierdoor kunnen frustraties ontstaan.

Wet van aantrekking

Deze frustraties laten zich zien in wat je uitstraalt. Een niet liefdevolle seksuele uitstraling is niet aantrekkelijk. De behoeftigheid en afhankelijk is voelbaar. Dit kan wel aantrekkelijk zijn voor anderen die ook afhankelijk en behoeftig zijn.

Maar wanneer je een liefdevolle seksuele uitstraling hebt, trek je personen aan die deze Liefde weerspiegelen. Zodat je helemaal jezelf kan zijn. Je bent dan helemaal in lijn met je ziel. Je volgt dan de verlangens van je ziel. Zonder angst, verwachtingen, oordelen en spanningen.

En hierdoor ontstaat een natuurlijk verlangen naar seks. En jij kunt kiezen met wie en hoe. Juist door je eigen seksualiteit volledig te accepteren. Het verlangen naar seks is niet verkeerd. Het is een manier om de Liefde te delen op je eigen en unieke manier.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Bekkengebied ontwaken voor meer energie

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele frustratie ontstaat door emotionele spanning