Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele gezondheid

Je kunt geen seksuele gezondheid ervaren als je geen zuivere verbinding met je vagina hebt. Ofwel een verbinding uit Liefde. En dit heeft voor een groot deel te maken met hoe je jouw vagina ziet. En hoe vaak je in verbinding bent met je vagina.

Je kunt jezelf niet heel en geliefd voelen als je geen of weinig contact hebt met je vagina. Het is een wezenlijk onderdeel van je lichaam. Wanneer je geen onvoorwaardelijke Liefde voor haar voelt, heeft dit gevolgen voor je lichaam.

Elke keer wanneer je jouw lichaam negeert of zelfs negatieve woorden tegen jezelf zegt zal je lichaam hierop reageren. De energie van je lichaam reageert op positieve woorden en negatieve woorden. Zelfliefde is daarom enorm belangrijk, het kan je lichaam helen.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Door het vasthouden van negativiteit worden de bekkenbodemspieren letterlijk samengeknepen. Op deze manier kunnen er verhardingen ontstaan. En hierdoor kan de levensenergie niet goed stromen.

Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid heeft dus niets te maken met hoe vaak je seks hebt en wat voor seks je hebt. Het gaat om de verbinding die je hebt met je vagina. Want vanuit je seksualiteit manifesteer jij je leven. Seksualiteit is de bron van je levensenergie en creatiekracht.

Door de levensenergie weer te laten stromen zullen je seksuele klachten opgelost kunnen worden. Dankzij de liefde die je hebt voor je vagina. Want Liefde heelt. Hoe meer Liefde, des te meer seksuele gezondheid.

Het is niet zo gek dat de meeste vrouwen moeite hebben om van hun vagina te houden. De seksualiteit van de vrouw is jaren lang ontkent. En vaak is het nog steeds een taboe. Het is tijd voor een seksuele revolutie. Geniet van alles wat jouw vagina jou te bieden heeft.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven