Seksualiteit bevrijden of negeren

Seksualiteit bevrijden of negeren

Seksualiteit bevrijden

Je seksualiteit bevrijden heeft diverse gezondheidsvoordelen. Echter wanneer je jouw seksualiteit negeert en verwaarloost, zal dit juist zorgen voor energetische blokkades.

Met als gevolg lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Waardoor je gezondheid of welzijn hier niet los van staat.

Seksualiteit bevrijden

Een bevrijde seksualiteit laat je levensenergie krachtig stromen. Je voelt je hierdoor ontspannen, levendig, tevreden en veilig in verbinding met jezelf en anderen. Verbinding is namelijk essentieel.

Doordat je levensenergie hetzelfde is als je seksuele energie en verbinding essentieel is voor je gezondheid, ontkom je er niet aan om je seksualiteit te bevrijden als je jouw gezondheid wilt bevorderen.

De voordelen zijn niet hetzelfde als die door het hebben van seks. En gaat niet over stofjes die vrijkomen om een bepaalde gevoelens op te wekken. Of het verbranden van extra caloriëen tijdens de seks.

Het gaat over het helen van onverwerkte en opgeslagen pijn en trauma’s in je lichaam. Door het bevrijden van je eigen seksualiteit kom je uit de overleefstand. Want je herstelt hiermee de verbinding met jezelf.

De verbinding met je levensenergie en gevoel. Want je seksualiteit is namelijk verbonden met je emoties ofwel je innerlijke gevoelswereld. Dit maakt ook dat seks intiem en verbindend kan zijn.

Tenminste vanuit een geheelde seksualiteit. Of de seks is juist oppervlakkig en afstandelijk. Door onbewuste keuzes vanuit je overlevingspatronen. Omdat je hart nog niet verbonden is met je eigen seksualiteit.

Waardoor seks jou energetisch gezien niet veel goeds doet. Want je misbruikt je eigen seksualiteit en die van een ander om te krijgen wat je mist in jezelf en je pijn te verdoven.

Je seksualiteit bevrijden vanuit je hart is geen zachte manier. Maar een confrontatie met jezelf. Met je overtuigingen, gedachten en emoties met betrekking tot seks en je eigen seksualiteit.

Omdat dit jouw seksleven bepaalt. Zonder inzicht en heling is het zo goed als onmogelijk om je gedrag te veranderen. En blijf je in je seksleven hetzelfde schadelijke gedrag vertonen.

Maar dat hoeft niet. De keuze is aan jou om je seksualiteit te bevrijden. En bewust te kiezen voor een seksleven en de seks die bij jou past. Vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf inclusief je seksualiteit.

Gerelateerde artikelen

Seks weerspiegelt je relatie

Uitreikende beweging tijdens de seks

Terugtrekkende beweging tijdens de seks

Seks is belangrijk in je liefdesrelatie

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit