Uitreikende beweging tijdens de seks

Uitreikende beweging tijdens de seks

Uitreikende beweging tijdens de seks

Elke uitreikende beweging vanuit Liefde tijdens de seks heeft de bewuste intentie om je te verbinden met je partner. Niet om iets te krijgen, jezelf te bewijzen of ter afleiding van je innerlijke wereld.

Uitreikende beweging tijdens de seks

Het gaat om de Liefde te laten stromen. De Liefde die jij bent. Maar vaak verstopt zit onder allemaal lagen van het ego. Je ego doorzien is dan ook belangrijk om de Liefde te ervaren.

Liefde is namelijk niet afhankelijk van iets buiten jezelf. Het is jouw natuurlijke staat van zijn. En deze Liefde laten stromen is een natuurlijk verlangen. Soms ver weggestopt in jezelf.

Waardoor de Liefde die je bent niet bereikbaar en voelbaar is. Elke uitreikende beweging tijdens de seks is dan een roep of vraag om Liefde. In plaats van een uiting van de Liefde.

De seks weerspiegelt dan jouw behoeftigheid en afhankelijkheid. Ofwel het gebrek aan Liefde in jezelf. Terwijl de uitreikende beweging vanuit Liefde tijdens de seks nergens om vraagt.

En de seks een manier is om samen in Liefde te zijn. Je volgt je lichaam, hart, geest en ziel. Want alles kan en mag meedoen. Aangezien je niet bang bent voor verbinding en intimiteit met je partner.

Het is waar je naar verlangt. Doordat verbinding en intimiteit je laat voelen dat je leeft. Met al je kleuren. Zowel de lichte als de donkere. Je ervaart jezelf via je partner tijdens de seks.

Het is een samensmelting van je lichaam, hart, geest en ziel met je partner en zelfs het Universum, God of de bron. En elke keer een unieke ervaring. Waarbij je niets afwijst van jezelf of je partner.

Gerelateerde artikelen

Terugtrekkende beweging tijdens de seks

Gebrek aan verlangen naar elkaar

Onrealistische en realistische verwachtingen van seks

Seksueel samenzijn met een matchende partner

Onbewuste sabotage van je seksleven