Seksueel samenzijn met een matchende partner

Seksueel samenzijn met een matchende partner

Seksueel samenzijn met een matchende partner

Het seksueel samenzijn met een matchende partner zorgt voor intimiteit die op een andere manier niet mogelijk is. Tenminste wanneer je beiden in staat bent om de Liefde te laten stromen. Via je lichaam, hart, geest en ziel.

Seksueel samenzijn

Zodat je vol kunt genieten van het seksueel samenzijn met een matchende partner. Volledig aanwezig zijn en in het huidige moment. Waardoor je ego geen kans maakt om je af te leiden met allerlei angsten, oordelen en verwachtingen.

Je laat de energie door je gehele lichaam stromen. Want dankzij de stromende Liefde kan en mag alles er zijn. Er hoeft niets gepresteerd of nagejaagd te worden. Zodat je vrij bent om je verlangens te uiten op jouw eigen en unieke manier.

Je voelt je helemaal vervuld. Waardoor je niets nodig hebt van je partner. En het seksueel samenzijn met een matchende partner intiem is. Compleet naakt en vanuit volledige overgave aan de Liefde ga je de verbinding aan.

Waarbij je spontaan en vol vertrouwen jezelf laat zien. Je hoeft niets te bewijzen aan jezelf of je partner. Je durft jezelf helemaal te laten gaan. Niets houd je tegen om jezelf te zijn en te uiten. De Liefde die je in werkelijkheid bent.

Zodat je Liefde in elke beweging of aanraking die je maakt voelbaar is. En in elk geluid wat je maakt en in elk oogcontact wat je maakt. Deze intimiteit gaat dieper dan elk contact wat op basis van het ego is en dus vanuit overleving.

Waaruit onbewuste patronen ontstaan om jezelf veilig te voelen. Omdat er geen sprake is van ware Liefde en vrijheid. Maar van afhankelijkheid en behoeftigheid. Waardoor het seksueel samenzijn vaak gericht is op iets krijgen.

Aangezien er afgescheidenheid ervaren wordt. Terwijl vanuit eenheid en heelheid pas diepe intimiteit ontstaat. Zodat het niet uitmaakt hoe de Liefde geuit wordt tijdens het seksueel samenzijn met een matchende partner.

Gerelateerde artikelen

Ultieme samensmelting

Seksleven in een dip?

Seks ter bevrediging van behoeften

Onbewuste sabotage van je seksleven

Een seksueel wezen zijn