Ultieme samensmelting

Ultieme samensmelting

Ultieme samensmelting

De ultieme samensmelting is die van de hemel of het goddelijke en de aarde. Zodat de hemel of het goddelijke op aarde ervaren kan worden. Het is de samensmelting van de ziel en het lichaam. In jezelf als met een ander.

Ultieme samensmelting

Deze ultieme samensmelting gaat voorbij het ego terwijl het ego wel aanwezig mag zijn. Het lichaam vertegenwoordigt de aardse verbinding. En de ziel de hemelse of goddelijke verbinding.

De aardse verbinding is ook de manier waarop je met elkaar omgaat. Hoe je jezelf en de Liefde uit. Terwijl de ziel je laat weten wat bij jou past en Liefde altijd aanwezig is. Pure Liefde voor jezelf, anderen en het leven.

Het mannelijke en het vrouwelijke komen samen tijdens de ultieme samensmelting. Het doen/denken en het zijn/voelen vanuit Liefde.  Allebei even belangrijk. Zowel in de verbinding met jezelf als tussen elkaar. Alles mag.

Geen vaste rollen of patronen. Maar een natuurlijke afwisseling van de levensenergie. Jezelf volledig uiten met alles erop en eraan. Je bent een mens. Je emoties, gedachten en gevoelens horen allemaal bij jou.

En de ander volledig accepteren vanuit Liefde. Los van alle verhalen over een tekort of een gebrek. Want dit staat de ultieme samensmelting in de weg. Echte openheid en eerlijkheid is hiervoor nodig. Van jezelf als van de ander.

Puur aanwezig zijn in het moment en handelen vanuit dit moment. Zodat je met de stroom meegaat. Geen gevecht tegen wat is. Alles laten ontstaan wat wil ontstaan. Helemaal vrij en vanuit vrijwilligheid.

Geen oordelen over wat er is maar voelen wat het met je doet. De ultieme samensmelting is liefdevol. Zonder Liefde is het niet mogelijk. Het is de basis voor de heelheid en eenheid in jezelf.

Zowel het licht als het donker. Ofwel je menselijkheid. Ook in de ander. Allesomvattend. Alles mag er zijn. Niets hoeft meer verborgen te worden. Dan kan de ultieme samensmelting ontstaan.

Het leven stroomt dan moeiteloos door jou heen. Zowel het zichtbare als het onzichtbare vormen één geheel. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Geen uitzonderingen. Het gehele universum is één.

Gerelateerde artikelen

Seksuele transformatie van angst naar Liefde

Onzuivere energie in je relatie

Waardevol voelen heeft geen eisen nodig

Liefde uiten en laten stromen

Wederzijdse Liefde, een andere visie