Seksuele transformatie van angst naar Liefde

Seksuele transformatie van angst naar Liefde

Seksuele transformatie

Van angst naar Liefde is de seksuele transformatie die nodig is om te kunnen leven vanuit je levenskracht. Waardoor je deze kracht of levensenergie kunt gebruiken om je (seks- en liefdes)leven te transformeren.

Seksuele transformatie

Deze transformatie die begint met je seksualiteit is van onschatbare waarde. Je seksualiteit hoeft niet meer verborgen te worden. Licht is juist nodig om te zien waar jij jouw seksualiteit niet liefdevol omarmt. Dit liefdevol omarmen is niet vanuit je hoofd mogelijk.

Je moet dit daadwerkelijk voelen in je hart. Al je emoties en gevoelens liefdevol toespreken vanuit je hart. En dankbaar zijn voor welke boodschappen ze je laten zien. Zodat je de kans hebt om anders met je seksualiteit om te gaan.

Door deze seksuele transformatie kom je in je kracht te staan. De kracht van je levensenergie is onuitputtelijk. Waardoor je jouw Liefde kunt manifesteren op deze aarde. Want alles is energie. Echter om van angst naar Liefde te gaan, is een bepaald bewustzijnsniveau nodig.

En er zijn altijd consequenties verbonden aan de keuze voor Liefde. Zowel voor de manier waarop jij met je eigen seksualiteit omgaat. Als dat anderen, die nog niet voor Liefde gekozen hebben, het hier moeilijk mee kunnen hebben. En je gaan “testen”.

Zodat je nog bewuster voor Liefde kunt gaan kiezen. Oordeel niet over de oordelen van anderen. Ga niet mee in de angst van anderen. Verwacht niet dat anderen aan je verwachtingen zullen voldoen. En laat je energie vrij stromen vanuit je hart.

Pas dan zal de seksuele transformatie de vruchten afwerpen. Deze vruchten zijn niets meer dan Liefde die gemanifesteerd is. Vanuit je ziel. Door overgave aan je ziel en je kleine (ego) ik-je zal de levenenergie gaan stromen. Zowel in jezelf, in contact met anderen en in het leven zelf.

Deze seksuele transformatie overstijgt je ego wensen. Die gebaseerd zijn op het krijgen van iets omdat je een tekort in jezelf ervaart. Je zielsverlangen ontstaan vanuit overvloed en door deze overvloed te delen zal de Liefde zich vermenigvuldigen.

Gerelateerde artikelen

Levenslustig leven vanuit passie en plezier

Geilheid is heel natuurlijk

Heling seksualiteit is essentieel

Liefde uiten en laten stromen 

Wederzijdse Liefde, een andere visie