Liefde uiten en laten stromen

Liefde uiten en laten stromen

Liefde uiten en laten stromen

Je Liefde uiten en laten stromen op je eigen en unieke manier geeft je energie. Altijd. Liefde gaat namelijk niet over wat je van de ander kunt krijgen. Wanneer je iets doet vanuit Liefde, doe je dat vanuit de heelheid in jezelf.

En heb je niets, geen bevestiging of Liefde, van een ander nodig. Waardoor je vrij bent om de Liefde te uiten zoals in het moment wil ontstaan vanuit je ziel. En er echte (seksuele) intimiteit kan ontstaan. Los van het ego.

Liefde uiten en laten stromen

De Liefde die jij uit, zie je terug op de manier zoals het bedoeld is. Dit staat los van jouw ego wensen. Zodra je wensen hebt over hoe de ander zijn of haar Liefde uit, sta je niet werkelijk open voor de ander. En gun je de ander geen vrijheid.

Liefde uiten heeft geen regels nodig. Liefde is Liefde. Dit kun je alleen voelen als je hart open staat. Zodat je de ander echt ziet en hoort. En wanneer dit andersom is. Liefde is deels een wisselwerking van horen/zien en gehoord/gezien worden.

Echt gezien en gehoord worden kan angstig zijn. Want je kunt dan niets verbergen. Alles is zichtbaar. Ook de kanten waar je bang voor bent. Maar doen of deze niet bestaat is jezelf anders voordoen dan je bent. Je liegt dan tegen jezelf en de ander.

Je houdt afstand. Maar Liefde delen op de manier die bij je past, maakt je niet kwetsbaar. Dit is het menszijn. Hoe moeilijk ook. Echter je hart openen is de manier waardoor je echt verbinding kunt maken met jezelf, een ander en het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Wederzijdse Liefde, een andere visie

Seksueel vrijlaten van elkaar

Angst voor de Liefde bestaat niet

Verliefdheid en seks

Intieme en verbindende seks