Wederzijdse Liefde, een andere visie

Wederzijdse Liefde, een andere visie

Wederzijdse Liefde

Wanneer je allebei in staat bent om de Liefde die je bent te delen op je eigen unieke manier en de Liefde van de ander te kunnen ontvangen die op de eigen unieke manier wordt gedeeld, is er sprake van wederzijdse Liefde. De basis voor geweldige seks.

Je ontvangt dan liefdevol wat je krijgt (tijdens de seks) en dit is altijd precies wat je nodig hebt. Het is tenslotte Liefde. Daar heb je geen reden voor nodig en er zijn geen eisen aan gekoppeld. Alles is goed. Er van uitgaande dat er wel aantrekkingskracht is.

Want als er geen aantrekkingskracht is dan wil je elkaar niet strelen of zoenen, ondanks dat er wel Liefde kan zijn. Aangezien Liefde niet de reden is dat je samen wilt zijn. Daar heb je aantrekkingskracht voor nodig. Ofwel dezelfde zielsverlangens die een match zijn.

Liefde is namelijk niet afhankelijk van iets of iemand. Waardoor je Liefde voor iedereen voelt wanneer je de Liefde in jezelf ontwaakt hebt. Liefde is niet een gevolg van een speciaal gevoel wat de ander jou geeft. Dit is het ego wat gevoed wordt.

Wederzijdse Liefde

Wederzijdse Liefde heeft een open hart nodig. Wil de ander jou strelen of zoenen om de Liefde te uiten. Maar wil jij dit niet, en kun je de Liefde niet ontvangen, omdat het niet uitkomt om wat voor reden dan ook. Dan is de kans groot dat je hart gesloten is.

De Liefde is dan niet wederzijds van jouw kant. Je wilt geen intieme verbinding maken op het moment en de manier die zich voordoet. Je zit waarschijnlijk te veel in je hoofd. En wilt controle hebben over het moment en wijst Liefde af.

Liefde komt je dan niet uit en je voelt je ongemakkelijk, je vindt het ongepast en legt de schuld bij de ander dat die geen rekening met jou houdt. Maar jij bent degene die niet openstaat voor wat er zich aandient. Voor de Liefde van de ander.

Omstandigheden zijn niet belangrijk. Wel of diegene jouw Liefde kan ontvangen en of jij de Liefde van de ander kan ontvangen. Zodat er sprake is van wederzijdse Liefde. Je kunt dan allebei volledig jezelf zijn waardoor er verbindende en intieme momenten ontstaan.