Intieme en verbindende seks

Intieme en verbindende seks

Intieme en verbindende seks

Seksuele problemen kunnen de relatie onder druk zetten. Dit kan resulteren in een relatie zonder seks. Hier is niets mis mee. Maar een relatie met intieme en verbindende seks bevat net dat extra. De diepte in jezelf en de ander ervaren voor magische momenten.

Intieme en verbindende seks

Want zowel je ziel, geest, hart en je lichaam mag meedoen. En je lichaam is net zo belangrijk als de rest. Seks in een relatie zorgt voor die lichamelijke verbinding. Je bent volledig naakt, zowel letterlijk als figuurlijk. Seks vanuit Liefde is niet oppervlakkig.

Het zorgt voor de meest intieme en verbindende momenten. Omdat dan echt alles van jezelf mee mag en kan doen. Je geeft jezelf over aan de Liefde. Waardoor de Liefde optimaal kan stromen. Want tijdens de seks wordt je ego vaak tijdelijk buitenspel gezet.

Je dagelijkse gedachten maken plaats voor ontspanning, plezier en genot. Je kunt volledig in het nu zijn. Waardoor je volledig met jouw partner kunt samensmelten voor een ultiem gevoel van verbondenheid en intimiteit. Je ervaart hierdoor de eenheid in jezelf.

Wanneer je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt, kunnen er problemen ontstaan. Zodra jij jezelf op wat voor manier dan ook inhoudt, kan de Liefde niet meer stromen. Door de seksuele verbinding met jezelf (en je partner) te herstellen is dit weer mogelijk.

En kun je weer seks vanuit Liefde hebben. Seksuele problemen zoals weinig tot geen zin in seks, pijn tijdens de seks, niet kunnen klaarkomen of juist te snel zijn op te lossen door de verbinding met je seksualiteit te herstellen. Maar ook als je gewoon niet tevreden bent.

Of je meer wilt dan de saaie of routinematige seks. Want een goed seksleven heeft een grote invloed op de rest van je leven. Je hebt dan weer echt zin in het leven. Je geniet meer van het leven want je ervaart meer genot, plezier en passie in je leven.

Als je vanuit echte verbinding wilt leven, begin met het helen van je seksualiteit. Zodat je levensenergie weer krachtig gaat stromen en je beter in je vel zit. Vanuit ontspannenheid en levendigheid ga je kiezen voor wat bij je past. En je leven zal hierdoor veranderen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele Liefde en heling seksualiteit

Angst voor de Liefde bestaat niet

Onzuivere energie in je relatie

Seksueel schadelijk gedrag voorkomen

Gewenst seksleven is echt mogelijk