Seksuele Liefde en heling seksualiteit

Seksuele Liefde en heling seksualiteit

Seksuele Liefde

De Liefde in jezelf is de basis voor de heling van de verbinding met je seksualiteit. Pas wanneer deze verbinding liefdevol is, kan de seksuele Liefde in jezelf stromen. Waardoor je de Liefde die je bent kunt uiten en laten stromen tijdens de seks.

Maar wanneer je geen liefdevolle verbinding met je seksualiteit hebt, handel je onbewust vanuit angst tijdens de seks. Aangezien je ego aan het roer staat en niet jouw hart en ziel. Waardoor je een tekort in jezelf ervaart.

En jouw wonden de basis zijn voor je seksuele handelingen. En niet Liefde. Door bewust je seksualiteit vanuit Liefde te omarmen zal je seksleven veranderen. Met intense, intieme en verbindende seks als gevolg.

Want wanneer Liefde de basis is, heb je niets van een ander nodig. Omdat je al heel en compleet bent. En dit ook daadwerkelijk ervaart. Waardoor er geen voorwaarden aan de seks verbonden zijn. Want je leeft in het moment zelf.

Je kunt dan volledig jezelf zijn. Zowel het uiten van jezelf als het kunnen ontvangen van een ander. Jezelf inhouden vanuit angst om eerlijk en open te zijn blokkeert de stroom van Liefde. Dit is niet zozeer afhankelijk van een ander. Want het begint in jezelf.

Geef jij jezelf toestemming om te zijn wie je bent? Met al je (seksuele) verlangens. Vooral de dingen die je ziet als fout. Zodat jij je kunt uiten op de manier die bij je past. Ook seksueel. En zodra je dit doet zal je andere keuzes gaan maken.

Keuzes vanuit Liefde. Je kiest dan voor een seksueel matchende partner. Omdat je weet dat je seksualiteit zoveel meer is dan seks. Het gaat om de expressie van je ziel. Waardoor je kiest voor seks vanuit Liefde. En je diepe en verbindende intimiteit ervaart.

Gerelateerde informatie

Angst voor de Liefde bestaat niet

Onzuivere energie in je relatie

Seksueel schadelijk gedrag voorkomen

Gewenst seksleven is echt mogelijk

Seksualiteit ontwaken voor meer vreugde