Seksualiteit ontwaken voor meer vreugde

Seksualiteit ontwaken voor meer vreugde

Seksualiteit ontwaken

(Seksuele) vreugde en plezier ontstaat door het ontwaken van je seksualiteit. Aangezien je seksualiteit verbonden is met je verlangens, emoties en creativiteit. Vreugde en plezier is het gevolg van een open seksualiteit.

Je bent precies goed zoals je bent. En je seksualiteit omarmen is hier een onderdeel van. Je opent hiermee de ruimte om vreugde en plezier te ervaren. Vreugde en plezier is geen eindresultaat van geweldige seks.

Geweldige seks ontstaat juist doordat je vreugde en plezier ervaart. Als ook diepe intimiteit en echte verbinding. Want dit is mogelijk zodra je een liefdevolle seksuele verbinding met jezelf hebt. Maar zonder je seksualiteit te ontwaken is dit vaak lastig.

Seksualiteit ontwaken

Je seksualiteit ontwaken is nodig zodat je je verlangens kunt gaan volgen en gaat kiezen vanuit Liefde. Waardoor je jezelf durft te zijn en te laten zien. Je bent dan in staat om een seksleven te creëren wat bij je past. Los van alle bestaande beelden over hoe je denkt dat het eruit hoort te zien.

Je kiest je eigen weg vanuit Liefde. Ontwaken is het bewust worden van je eigen seksualiteit. Door aan de slag te gaan met je angsten, oordelen en verwachtingen met betrekking tot je eigen seksualiteit, kun je gaan helen. Liefde is hierin de basis.

Liefde heelt en Liefde is altijd het antwoord. Dankzij seksuele heling kan je levensenergie weer krachtig stromen. Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. Wanneer jouw seksuele energie stroomt, ervaar je vreugde en plezier. Je voelt je levendig en hebt zin in seks.

Je hebt zin in het leven zelf. Want je voelt je verlangens en de Liefde in jezelf. En je wilt jouw Liefde uiten en laten stromen op je eigen unieke manier. En niet alleen tijdens de seks. Maar in elk contact en in alles wat je doet. Waardoor je leven verandert.

Gerelateerde artikelen

Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele heling ontstaat door Liefde

Relaties vanuit Liefde of angst

Seksuele blokkades transformeren is belangrijk

Schuldgevoelens ervaren in een relatie