Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele voldoening

Het ervaren van seksuele voldoening is een natuurlijk gevolg van een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Omdat deze verbinding de basis is van een diepe seksuele intimiteit met jezelf. Waardoor dit met anderen kan ontstaan. Liefde is de basis. In eerste instantie in jezelf. Zodat de seksuele Liefde in jezelf gaat stromen.

Hierdoor ontdek je wat je wilt en bij je past vanuit je ziel. En dankzij de seksuele verbinding vanuit onvoorwaardelijke Liefde durf jij jezelf te laten zien door echt volledig seksueel jezelf te zijn. Je kiest vanuit je hart. Los van wat je denkt dat hoort.

Eerlijkheid en openheid zijn dan ook de voorwaarden voor deze seksuele verbinding. Want alleen als jij jezelf kunt zijn, straal je Liefde uit en maak je keuzes vanuit Liefde. En niet meer vanuit jouw gewonde seksuele zelf. Zodat jij daadwerkelijk seksueel plezier en genot gaat ervaren.

Seksuele voldoening

Seksuele voldoening ontstaat alleen wanneer je een liefdevolle seksuele verbinding met jezelf hebt. Voldoening is niet afhankelijk van een bepaald resultaat. Maar ontstaat doordat je jezelf seksueel kunt zijn en uiten vanuit Liefde. Ofwel de Liefde delen die je bent op je eigen unieke manier.

Een matchende partner en die jou aankan is hierin belangrijk. Door beide verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen emoties en de ander hier niet de schuld van geven, geeft deze vrijheid die nodig is. Emoties kunnen zeker gedeeld worden. Dit is onderdeel van het jezelf uiten.

Want zodra jij jezelf gaat inhouden uit angst voor de reactie van je partner is de energie niet meer liefdevol tussen jullie. En is seksuele voldoening onbereikbaar. Jezelf zijn en uiten is namelijk wat voor deze voldoening zorgt. Het is het gevolg van het delen van de Liefde die jij bent. Niets meer en niets minder.

Gerelateerde artikelen

Seksuele heling ontstaat door Liefde

Seksualiteit ontwaken voor meer vreugde

Seksuele blokkades transformeren is belangrijk

Relaties vanuit Liefde of angst

Dominant of onderdanig seksueel gedrag