Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Seksuele heling

Seksualiteit

Wat is seksuele heling?

Je seksualiteit volledig omarmen vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Zodat je jouw seksualiteit als een wezenlijk onderdeel van jezelf gaat ervaren.

Hoe weet ik of ik seksuele heling nodig heb?

Je hebt seksuele heling nodig als je geen bevredigend seksleven ervaart vanwege je angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan tijdens de seks.

Is seksuele heling ook voor mij mogelijk?

Ja, ook voor jou. Zelfs als je trauma’s vanwege seksueel misbruik, verkrachting of ander seksueel geweld ervaart. Echter spirituele ontwaking is wel belangrijk.

Is seksuele heling echt nodig?

Wel als je een geweldig seksleven wilt wat bij je past. Zodat je jezelf kan zijn en uiten tijdens de seks. En als je van overleven naar echt leven wilt gaan met Liefde als basis.

Is seksuele heling zwaar?

Werken aan je seksuele heling kan moeilijk zijn. Het kost tijd en energie. Maar leven met een gesloten seksualiteit is zwaarder. Want je blokkeert jezelf.

Spiritualiteit

Wat is spirituele ontwaking?

Wanneer je bewust bent dat de buitenwereld zoals jij die ervaart een afspiegeling is van je eigen binnenwereld. Zodat je gaat inzien waar jij jezelf nog tegenhoudt.

Ben ik spiritueel ontwaakt?

Als je voor het pad van bewustwording hebt gekozen. En je steeds weer probeert de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens.

Is spiritualiteit of Liefde niet zweverig?

Het is juist heel aards. Het is alleen een andere kijk op het leven. En toepasbaar in elke situatie. Een levensstijl die je leert voelen en je hart te volgen.

Aanbod

Voor welke seksuele problemen is het online aanbod?

In principe alle. Zoals problemen met het opgewonden worden (te veel, te weinig of niet), de seks zelf (saai of pijnlijk) en/of het klaarkomen (niet, te langzaam of te snel).

Wat zijn de voordelen van het online aanbod?

Zodat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaat met de heling van je seksualiteit en in je eigen tempo. Op een liefdevolle manier.

Is het online aanbod geschikt voor mij?

Alleen als je jezelf seksueel wilt helen en wanneer de teksten op deze website met jou resoneren. Deze spirituele visie is namelijk de basis van het online aanbod.

Ik heb geen partner, is het online aanbod ook voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen partner hebt. Het online aanbod is gericht op het helen van je eigen seksualiteit. En dit zal ook je seksleven helen.

Ondersteuning

Is 1 op 1 coaching niet effectiever?

Dat hoeft niet het geval te zijn. Heling is afhankelijk van je eigen vermogen om je wonden onder ogen te komen en te omarmen. Dit vermogen heb jij ook.

Bied je ook 1 op 1 coaching aan?

Ja via het online coachtraject van 1 maand met 4 coachsessies en onbeperkte ondersteuning per email. Interesse? Vraag een gratis intakegesprek aan.

Waarom zou ik kiezen voor het ebook?

Dit is een goede kennismaking met seksualiteit en heling vanuit een spirituele visie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de bereidheid om jezelf te openen.

Waarom zou ik kiezen voor de online cursus?

Dit is een belangrijke stap als je met de heling van je eigen seksualiteit aan de slag wilt gaan. Eerlijkheid naar jezelf toe is hiervoor essentieel.

Waarom zou ik kiezen voor het online traject?

Dit is gericht op diepgaande heling. Stap voor stap word je meegenomen in je eigen seksuele helingsproces. Noodzakelijk is hiervoor dat je uit je comfortzone komt.

Is er extra ondersteuning beschikbaar voor het online traject?

Je kunt extra ondersteuning per email ontvangen. Dit is onbeperkt en voor een maand geldig. Zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Waarom zou ik kiezen voor het online coachtraject?

Wanneer je persoonlijke ondersteuning wenst voor een intiem seks- en liefdesleven. De nadruk ligt op het terugkeren naar de basis van Liefde zijn, ontvangen en uiten.

Is het online coachtraject geschikt voor mij?

De coachsessies kunnen confronterend zijn. Indien je liever je ego gestreeld wilt hebben, raad ik je aan om dit traject niet met mij te beginnen.

Waarom bied je geen losse coachsessies aan?

Diepgaande heling vergt het doorbreken van gedrags- als gedachtenpatronen. Aangezien het ego hieraan vasthoudt kost het vaak wat tijd om dit los te laten.

Overig

Ben je een gediplomeerde coach?

Ik ben een ervaringsdeskundige. Alles waar ik over schrijf heb ik zelf ervaren in mijn seks- en liefdesleven. De wijsheden, de Liefde en de kracht.

Kan ik veilig en anoniem bestellen?

Volledig anoniem is niet mogelijk. Maar je privacy wordt gewaarborgd. Wil je anoniem blijven dan is Saminisa Coaching geen goede keuze voor je.

Is er een klachtenregeling?

Er is geen klachtenregeling. Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen, neem dan per email contact met me op. Ik kijk wat ik voor je kan doen.

Gerelateerde informatie

Contactgegevens van Saminisa Coaching

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoaching voor heling van je seksualiteit

Speciaal bericht voor jou