Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Seksuele heling

Seksualiteit

Wat is seksuele heling?

Je seksualiteit volledig omarmen vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Zodat je jouw seksualiteit als een wezenlijk onderdeel van jezelf gaat ervaren.

Waarom zou ik mijn seksualiteit helen?

Omdat je seksualiteit de bron is van jouw eigen levenskracht of levensenergie. Dit is de basis voor elke verbinding die je aangaat in je leven.

Hoe weet ik of ik seksuele heling nodig heb?

Je hebt seksuele heling nodig als je geen geweldig seksleven ervaart vanwege je angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan tijdens de seks.

Is seksuele heling ook voor mij mogelijk?

Ja, ook voor jou. Zelfs als je trauma’s vanwege seksueel misbruik, verkrachting of ander seksueel geweld ervaart. Echter spirituele ontwaking is wel belangrijk.

Is seksuele heling echt nodig?

Wel als je van overleven naar echt leven wilt gaan met Liefde als basis. Waardoor je levensenergie krachtig stroomt. Met als gevolg een geweldig seksleven.

Is seksuele heling zwaar?

Werken aan je seksuele heling kan als zwaar ervaren worden. Maar leven met een gesloten seksualiteit is uiteindelijk zwaarder. Want je blokkeert je levensenergie.

Spiritualiteit

Wat is spirituele ontwaking?

Je ziet in dat alles wat jij ervaart via de buitenwereld, een afspiegeling is van je eigen binnenwereld. Zodat je bewust jezelf kunt gaan helen.

Ben ik spiritueel ontwaakt?

Als je voor het pad van de Liefde hebt gekozen. En je steeds weer probeert de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens.

Is spiritualiteit of Liefde niet zweverig?

Het is juist heel aards. Het is alleen een andere kijk op het leven. En toepasbaar in elke situatie. Een levensstijl die je leert voelen en je hart te volgen.

Ondersteuning

Voor welke seksuele problemen is het online aanbod?

In principe alle. Zoals problemen met het opgewonden worden (te veel, te weinig of niet), de seks zelf (saai of pijnlijk) en/of het klaarkomen (niet, te langzaam of te snel).

Wat zijn de voordelen van het online aanbod?

Zodat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaat met de heling van je seksualiteit en in je eigen tempo. Op een liefdevolle manier.

Is het online aanbod geschikt voor mij?

Alleen als je jezelf seksueel wilt helen en wanneer de teksten op deze website met jou resoneren. Deze spirituele visie is namelijk de basis van het online aanbod.

Ik heb geen partner, is de ondersteuning ook voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen partner hebt. Het online aanbod is gericht op het helen van je eigen seksualiteit. En dit zal ook je seksleven helen.

Waarom bied je als coach geen 1 op 1 coaching aan?

Omdat ik via mijn teksten in het ebook, de online cursus en het online traject jouw ziel aanspreek. En je ego niet gevoed wordt. Zodat je jezelf kunt helen vanuit Liefde.

Is 1 op 1 coaching niet effectiever?

Heling is afhankelijk van je eigen vermogen om je wonden ofwel ego onder ogen te komen en te omarmen. Dit vermogen heb jij ook. Wel is spirituele ontwaking nodig.

Waarom zou ik kiezen voor het ebook?

Dit is een goede kennismaking met seksualiteit en heling vanuit een spirituele visie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de bereidheid om je hart te openen.

Waarom zou ik kiezen voor de online cursus?

Dit is een belangrijke stap als je met de heling van je eigen seksualiteit aan de slag wilt gaan. Eerlijkheid en openheid naar jezelf toe is hiervoor essentieel.

Waarom zou ik kiezen voor het online traject?

Dit is gericht op diepgaande heling. Stap voor stap word je meegenomen in je eigen seksuele helingsproces. Noodzakelijk is hiervoor dat je uit je comfortzone komt.

Is er extra ondersteuning beschikbaar voor het online traject?

Je kunt extra ondersteuning per email ontvangen. Dit is onbeperkt en voor een maand geldig. Zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Overig

Kan ik veilig en anoniem bestellen?

Volledig anoniem is niet mogelijk. Maar je privacy wordt gewaarborgd. Wil je anoniem blijven dan is Saminisa Coaching geen goede keuze voor je.

Is er een klachtenregeling?

Er is geen klachtenregeling. Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen, neem dan per email contact met me op. Ik kijk vanuit Liefde wat ik voor je kan doen.

Gerelateerde informatie

Contact met Saminisa Coaching

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Speciaal bericht voor jou