Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Seksuele heling

Seksualiteit

Wat is seksuele heling?

Je seksualiteit volledig omarmen vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Waardoor je jouw seksualiteit als een wezenlijk onderdeel van jezelf gaat ervaren.

Waarom zou ik mijn seksualiteit helen?

Omdat je seksualiteit de bron is van jouw eigen levensvreugde en levensenergie. Dit is de basis voor elke verbinding die je aangaat in je leven.

Hoe weet ik of ik seksuele heling nodig heb?

Je hebt seksuele heling nodig als je geen geweldig seksleven ervaart vanwege je angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan tijdens de seks.

Is seksuele heling ook voor mij mogelijk?

Ja, ook voor jou. Zelfs als je trauma’s vanwege seksueel misbruik, verkrachting of ander seksueel geweld ervaart. Echter spirituele ontwaking is wel belangrijk.

Is seksuele heling zwaar?

Werken aan je seksuele heling kan als zwaar ervaren worden. Maar leven met een gesloten seksualiteit is uiteindelijk zwaarder. Want je blokkeert jezelf.

Spiritualiteit

Wat is spirituele ontwaking?

Je ziet in dat alles wat jij ervaart in jouw buitenwereld, een afspiegeling is van je eigen binnenwereld. En dit de plek is waar elke verandering plaatsvindt.

Ben ik spiritueel ontwaakt?

Als je de eigen wijsheid, Liefde en kracht in jezelf ont-dekt hebt. Zodat je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens.

Is spiritualiteit of Liefde niet zweverig?

Het is juist heel aards. Het is alleen een andere kijk op het leven. En toepasbaar in elke situatie. Een levensstijl die je leert voelen, je hart te openen en te volgen.

Ondersteuning

Voor welke seksuele problemen is de ondersteuning?

In principe alle. Zoals problemen met het opgewonden worden (te veel, te weinig of niet), de seks zelf (saai of pijnlijk) en/of het klaarkomen (niet, te langzaam of te snel).

Wat zijn de voordelen van de ondersteuning?

Zodat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaat met de heling van je seksualiteit in je eigen tempo. Via een persoonlijke bewustwordingsreis.

Is de ondersteuning geschikt voor mij?

Alleen als je echt jezelf seksueel wilt helen en de teksten op deze website resoneren. Deze spirituele visies zijn namelijk de basis van de ondersteuning.

Wanneer is de ondersteuning niet geschikt voor mij?

Wanneer je op zoek bent naar een quick fix, een redder die jou gaat helen of ego bevestiging nodig hebt om je gehoord, gezien en begrepen te voelen.

Ik heb geen partner, is de ondersteuning ook voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen partner hebt. De ondersteuning is gericht op het helen van je eigen seksualiteit. En dit zal ook je seksleven helen.

Waarom bied je als coach geen 1 op 1 coaching aan?

Om zo zuiver mogelijk, via tekst, je eigen kracht, Liefde en wijsheid aan te spreken zonder je ego te voeden. Waardoor diepgaande heling mogelijk is.

Is 1 op 1 coaching niet effectiever?

Heling is afhankelijk van je eigen vermogen om je wonden ofwel ego onder ogen te komen en te doorzien. Dit vermogen heb jij ook. Maar niet zonder spirituele ontwaking.

Waarom zou ik kiezen voor het ebook?

Dit is een verzameling van spirituele wijsheden met betrekking tot seksualiteit. Hier is wel jouw bereidheid om je eigen visie te verruimen voor nodig.

Waarom zou ik kiezen voor de online cursus?

Dit is een eerste stap om zelf met de heling van je eigen seksualiteit aan de slag te gaan. Eerlijkheid en openheid naar jezelf toe is hiervoor essentieel.

Waarom zou ik kiezen voor het online traject?

Dit is een innerlijke reis gericht op diepgaande heling en bevrijding van je eigen seksualiteit. Noodzakelijk is hiervoor dat je de confrontatie met jezelf aangaat.

Overig

Kan ik anoniem en veilig bestellen?

Volledig anoniem is niet mogelijk. Echter jouw privacy wordt gewaarborgd. De website van Saminisa Coaching is beveiligd. Zodat ook jouw betaalgegevens veilig zijn.

Is er een klachtenregeling?

Er is geen klachtenregeling. Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen, neem dan per email contact met me op. Ik kijk vanuit Liefde wat ik voor je kan doen.

Gerelateerde informatie

Contact met Saminisa Coaching

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Speciaal bericht voor jou