Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Seksuele heling

Seksualiteit

Wat is seksuele heling?

Je eigen seksualiteit volledig omarmen vanuit het besef dat je al heel en compleet bent. Waardoor je al je ego identificaties loslaat en vrijheid ervaart.

Waarom zou ik mijn seksualiteit helen?

Omdat je seksualiteit de bron is van jouw eigen levensvreugde en levensenergie. Dit is de basis voor elke verbinding die je aangaat in je leven.

Hoe weet ik of ik seksuele heling nodig heb?

Als je niet jezelf durft te zijn tijdens de seks en kiest voor seks die niet bij je past vanwege je angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan.

Is seksuele heling ook voor mij mogelijk?

Ja, zelfs als je trauma’s vanwege seksueel misbruik, verkrachting of ander seksueel geweld ervaart. Echter spirituele ontwaking is wel belangrijk.

Is seksuele heling zwaar?

Werken aan je seksuele heling kan als zwaar ervaren worden. Maar leven met een gesloten seksualiteit is uiteindelijk zwaarder.

Spiritualiteit

Wat is spirituele ontwaking?

Bewustwording van de verbinding met je lichaam, hart, geest en ziel. Waardoor je jouw angsten, oordelen en verwachtingen doorziet.

Ben ik spiritueel ontwaakt?

Als je jouw wijsheid, Liefde en kracht in jezelf aan het ont-dekken bent. En de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoelswereld.

Is spiritualiteit of Liefde niet zweverig?

Het is een liefdevolle kijk op het leven. En toepasbaar in elke situatie. Een levensstijl die je leert voelen, je hart te openen en te volgen.

Ondersteuning

Voor welke seksuele problemen is de ondersteuning?

Diverse problemen met het opgewonden worden (te veel, te weinig of niet), de seks zelf (saai of pijnlijk) en/of het klaarkomen (niet, te langzaam of te snel).

Wat zijn de voordelen van de ondersteuning?

Zodat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaat met de heling van je seksualiteit in je eigen tempo zonder afleiding.

Is de ondersteuning geschikt voor mij?

Alleen als je echt jezelf seksueel wilt helen en de teksten op deze website resoneren. Deze spirituele visie is namelijk de basis van de ondersteuning.

Wanneer is de ondersteuning niet geschikt voor mij?

Wanneer je op zoek bent naar een quick fix, een redder die jou gaat helen of ego bevestiging nodig hebt om je gehoord, gezien en begrepen te voelen.

Ik heb geen partner, is de ondersteuning ook voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen partner hebt. De ondersteuning is gericht op het helen van je eigen seksualiteit.

Waarom bied je als coach geen 1 op 1 coaching aan?

Om zo zuiver mogelijk, via tekst, je eigen kracht, Liefde en wijsheid aan te spreken zonder je ego te voeden. Waardoor diepgaande heling mogelijk is.

Is 1 op 1 coaching niet effectiever?

Heling is afhankelijk van je vermogen om je wonden onder ogen te komen en te doorzien. Dit vermogen heb jij ook. Maar niet zonder spirituele ontwaking.

Waarom zou ik kiezen voor het ebook?

Dit is een verzameling van spirituele wijsheden met betrekking tot seksualiteit. Hier is wel bereidheid voor nodig om je eigen visie te verruimen.

Waarom zou ik kiezen voor de online cursus?

Dit is een eerste stap om zelf met de heling van je eigen seksualiteit aan de slag te gaan. Eerlijkheid en openheid naar jezelf toe is hiervoor essentieel.

Waarom zou ik kiezen voor het online traject?

Dit is een innerlijke reis gericht op diepgaande heling van je eigen seksualiteit. Noodzakelijk is hiervoor dat je de confrontatie met jezelf aangaat.

Overig

Waarom moet ik een account aanmaken?

Door een account aan te maken op de website van Saminisa Coaching kun je direct na betaling en steeds opnieuw jouw betaalde bestelling(en) downloaden.

Wat kan ik doen als inloggen op mijn account niet lukt?

Het kan soms voorkomen dat je een paar keer achter elkaar moet proberen in te loggen wanneer de melding verschijnt verkeerd wachtwoord of gebruikersnaam.

Kan ik ook mijn wachtwoord resetten?

Wanneer je jouw wachtwoord kwijt bent, kun je zelf een wachtwoord reset aanvragen. Lukt dit niet, email Saminisa Coaching om deze voor jou aan te vragen.

Kan ik anoniem en veilig bestellen?

Volledig anoniem is niet mogelijk. Echter jouw privacy wordt gewaarborgd. De website van Saminisa Coaching is beveiligd. Zodat ook jouw betaalgegevens veilig zijn.

Is er een klachtenregeling?

Er is geen klachtenregeling. Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen, neem dan per email contact met me op. Ik kijk vanuit Liefde wat ik voor je kan doen.

Gerelateerde informatie

Contact met Saminisa Coaching

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Algemene voorwaarden