Gewenst seksleven is echt mogelijk

Gewenst seksleven is echt mogelijk

Gewenst seksleven

Een gewenst seksleven ontstaat niet door aan allerlei voorwaarden te voldoen of bepaalde resultaten te behalen. Het gaat om de seksuele verbinding met jezelf. Wanneer deze vanuit Liefde is kun je volledig jezelf zijn en uiten tijdens de seks.

Gewenst seksleven

Zonder jezelf in te houden of aan te passen. Een gewenst seksleven ontstaat door seks te hebben op de manier die bij jou past. Je kiest hier bewust voor en bent niet afhankelijk van iets of iemand. Waardoor je zo vaak of weinig seks hebt als dat je verlangt en met wie.

Los van de bestaande normen. En wat als goed of fout bestempeld wordt. Zolang jij jouw hart volgt tijdens de seks ontstaat een gewenst seksleven. Met Liefde als basis. Elke gedachte of emotie die jou tegenhoudt om te kiezen voor wat jij verlangt, heel je met Liefde.

Je wordt hierdoor bewust van waar jij zelf nog niet de verantwoordelijkheid neemt voor een gewenst seksleven. En je je afhankelijk opstelt van iets buiten jezelf of iemand anders. Je verzint smoesjes omdat je bang bent of geeft de schuld aan anderen.

Of je laat je schaamte- en schuldgevoelens de overhand nemen. Waardoor je jouw seksualiteit niet durft te uiten. Maar elke keer wanneer jij niet durft, kies je niet vanuit Liefde. De Liefde die je bent. Waardoor de Liefde in jezelf niet kan stromen.

En al helemaal niet naar een ander toe. Je mag genieten en plezier hebben aan seks. Door jezelf dit niet waard te vinden en hier niet bewust mee bezig te zijn doe je jezelf tekort. Je negeert niet alleen je seksualiteit, maar alles wat hiermee in verbinding staat.

Zoals je emoties, verlangens en creativiteit. Je blokkeert ook je levensenergie. Aangezien je seksualiteit hier de bron van is. En dus invloed heeft niet alleen op je seksleven maar op alles in je leven. Zodra je jouw seksualiteit omarmt, kun je seks vanuit Liefde hebben.

Niet om iets te krijgen van een ander of om een andere reden dan het delen van de Liefde die je bent. Door de Liefde ervaar je passende seks die jou energie geeft. En een gevoel van verbinding en intimiteit.