Geilheid is heel natuurlijk

Geilheid is heel natuurlijk

Geilheid

Geilheid is een natuurlijk gevolg van de verbinding met je seksualiteit. Dit is je niets om je voor te schamen. Je bent geen slecht persoon als je geilheid ervaart. Hoe je met je geilheid omgaat is wel van belang. Zodat je geen seksueel schadelijk gedrag gaat vertonen. Schadelijk voor jezelf of anderen.

Geilheid

Geilheid kan voelen als iets ontembaars en onbeheersbaar. Het is een krachtige energie. Deze energie kan hierdoor overweldigend en agressief voelen. Als je hier niet mee om kunt gaan. Het is zo krachtig omdat het jouw levensenergie is.

Maar wanneer je de geilheid alleen in je geslacht voelt, kan dit tot frustratie leiden als je jouw seksualiteit niet kunt uiten of de energie niet door je lichaam kan laten stromen. Waardoor je het niet kunt gebruiken voor het creëren van alles wat je kunt bedenken.

En wanneer je geen geilheid voelt ben je vaak niet in verbinding met je seksualiteit en je geslacht. Je levensenergie stroomt dan minimaal door je lichaam om je in leven te houden. Je staat nog in de overleefstand. Waardoor je niet echt geniet van het leven.

Omdat je niet in verbinding bent met je seksualiteit. Activeren van je levensenergie en leren omgaan met de bijbehorende geilheid verrijkt je hele leven. Je hoeft er niet bang voor te zijn. Of te onderdrukken en te negeren. Of juist uit te leven.

Waardoor je levensenergie krachtig door je lichaam kan stromen. En het niet alleen in je geslacht rondcirkelt totdat je een orgasme krijgt. Met als onbewust doel om van je geilheid af te komen. Omdat het te veel is. Waardoor je levensenergie niet door de rest van je lichaam kan stromen.

Maar je hoeft niet van je geilheid af te komen. Het is juist van belang om het te voelen en te verspreiden over je hele lichaam. Waardoor het niet te veel voelt. Dit verandert je leven. Je gebruikt dan je energie om te genieten van het leven en minder om te vechten tegen het leven. 

Gerelateerde artikelen

Seksueel schadelijk gedrag voorkomen

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Geen geweldig seksleven ervaren

Liefde uiten en laten stromen

Seksueel vrijlaten van elkaar