Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Onbevredigende seks

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk. Gelukkig kan het ook anders. Schadelijk voor je gezondheid klinkt misschien erg overdreven. Echter onbevredigde seks is een (onbewuste) keuze die ontstaat vanuit angst.

De angst om niet te kiezen voor Liefde. Simpel gezegt zorgt Liefde ervoor dat je lichaam gezond is en angst maakt je lichaam uiteindelijk ziek. Elke keuze heeft een bepaalde frequentie (Liefde of angst).

En heeft hierdoor invloed op je gezondheid. Ook alle keuzes met betrekking tot seks. Met wie, hoe en het waarom. Je seksualiteit heeft veel invloed op je gezondheid. Aangezien het de bron is van jouw levensenergie.

Onbevredigende seks

Hou jij je in tijdens de seks?
Heb je seks omdat het moet of verwacht wordt?
Durf je geen nee te zeggen tijdens de seks?
Past je sekspartner niet bij je?
Weet je niet wat jouw verlangens zijn?
Geniet je niet van seks?

Dit zijn een paar voorbeelden van een niet gezonde seks ofwel onbevredigende seks. En dus schadelijk voor je lichaam is. Je lichaam houdt de angst vast als spanning ofwel stress. Vaak onbewust. Tot er klachten ontstaan.

Indien je niet weet hoe je deze angst moet loslaten, zal de stress in je lichaam zich gaan ophopen en blokkades ofwel ziekte veroorzaken. Doordat je vaak denkt dat er geen andere keuze is, blijf je deze schadelijke keuzes maken.

En kies je onbewust voor onbevredigde seks of zelfs geen seks. Want vanuit je angst kun je geen andere mogelijkheden zien. Je zit dan op de frequentie van angst. En niet op de frequentie van Liefde.

Zodra je op de frequentie van Liefde zit en dit gaat uitstralen, zul je andere mogelijkheden gaan zien en door andere keuzes te maken ook gaan ervaren. Liefde is altijd de basis voor een blijvende positieve verandering.

Gerelateerde artikelen

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Bevredigende seks ervaar je elke keer anders

Seksuele teleurstelling is onvermijdelijk

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Seksuele aandacht begint bij jezelf