Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus als jij je seksleven wilt veranderen, dan heeft het jouw aandacht nodig. Maar seksuele aandacht begint eerst bij jezelf. Tenminste als je vanuit Liefde wilt handelen.

En niet vanuit behoeftigheid. Waardoor je jouw verwachtingen aan je partner kunt loslaten. Want door eerst jezelf seksuele aandacht te geven, kun je zonder behoeftigheid je partner seksuele aandacht geven.

Seksuele aandacht

Het loslaten van deze behoeftigheid is belangrijk om seksuele aandacht vanuit Liefde te kunnen geven. Zowel aan jezelf als aan je partner. Maar hiervoor is eerst heling nodig. Heling van de afgescheidenheid in jezelf.

Deze afgescheidenheid in jezelf is de oorzaak van een seksleven wat niet bij je past. Je neemt dan genoegen met een niet matchende partner of durft jezelf niet te zijn en uiten op je eigen manier vanuit Liefde.

Door bewust jezelf seksuele aandacht te geven zal je seks op een andere manier gaan zien en ervaren. Waardoor je veel meer diepgang gaat ervaren. Het maakt dan niet meer uit hoeveel tijd je neemt of wat je doet.

Het gaat dan puur om de intentie vanuit Liefde. Echte onvoorwaardelijke Liefde. Zodat de seksuele Liefde kan stromen. Een vluchtig moment samen, seksueel of niet, kan dan net zo intens aanvoelen als een orgasme.

Deze staat van zijn, waarin de Liefde stroomt, is waar elke relatie om zou mogen draaien. En niet om de ander te gebruiken om je eigen behoeften te bevredigen. Of dat je vooral geeft om te krijgen.

En zodra je eenmaal aandacht geeft aan je eigen seksualiteit leer je voelen wat bij je past. Waardoor je keuzes kunt maken die jouw seksleven uit de oppervlakkigheid, sleur en saaiheid halen.

Gerelateerde artikelen

Sensualiteit omarmen voor meer seksueel genot

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Seksuele ontmoeting tussen zielen is magisch