Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele ontmoeting

Een seksuele ontmoeting kan, maar het hoeft dus niet, een zielsontmoeting zijn. Vaak is dit niet het geval en blijft de seks oppervlakkig. Dit betekent niet dat het niet fijn of lekker is. De aantrekkingskracht is dan alleen gebaseerd op je ego.

Waardoor het de diepgang mist. De diepe intimiteit, die verder gaat dan je ego masker, kan alleen ontstaan als de aantrekkingskracht op basis van de ziel is. Een seksuele ontmoeting waarin twee zielen samenkomen is iets unieks.

Seksuele ontmoeting

Een seksuele ontmoeting tussen 2 zielen ontstaat wanneer je elkaars ziel herkend. Doordat je ziel ontwaakt is. Of als je ziel tijdens of door de seksuele ontmoeting ontwaakt. Waardoor de zielsherkenning bewust is.

De aantrekkingskracht is dan enorm intens en je hart is helemaal open. Ook je lichaam en geest openen zich. Zodat je samen kunt smelten zonder jezelf te verliezen. En de Liefde volgend.

Een zielsherkenning is vaak onverwacht en je kunt er met je verstand niet bij. Er is in eerste instantie geen enkele logica te zien. Omdat er geen overeenkomsten blijken te zijn, maar wel een thuisgevoel.

Een gevoel dat er eerdere ontmoetingen zijn geweest. De ander is een perfecte match. Dus ook seksueel, ook al is niet altijd het uiterlijk of de leeftijd voor je ego passend bij wat je graag zou willen.

Seksuele aantrekkingskracht

Deze seksuele aantrekkingskracht is zo sterk dat je ego jou niet meer kan tegenhouden. Er is een enorm verlangen om samen te smelten. Beide zielen willen niets liever dan dit. Deze zielsontmoeting is vanuit Liefde.

De onvoorwaardelijke Liefde. Een seksuele ontmoeting is hier een ideale manier voor. Omdat dan je lichaam volledig mee kan doen. jouw lichaam is namelijk bedoeld om alles in dit leven te kunnen ervaren. En zoveel mogelijk ervan te genieten.

En je eigen seksualiteit speelt hier een grote rol in. Het is de ultieme manier om volledig met een ander samen te kunnen smelten. Dus zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Voorbij je ego.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig