Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksuele gemeenschap

Wanneer er seksuele gemeenschap is tussen twee zielen ontstaat er een zuivering. Deze seksuele gemeenschap is namelijk de basis voor spirituele groei. Wat het loslaten is van je gehechtheid aan je ego of gewonde zelf.

Omdat je elkaar uitnodigt om echt open en eerlijk te zijn, naar jezelf toe en hierdoor ook naar elkaar. Waardoor er een diepe intimiteit ontstaat. En je volledig jezelf kunt zijn en kunt laten zien.

Deze intimiteit, door de openheid en eerlijkheid, gaat in eerste instantie niet over woorden. Waardoor communicatie vanuit je ego niet of nauwelijks aanwezig is. Want het gaat niet om iets bevestigd te krijgen via de ander.

Het gaat om het ervaren van de ervaring zelf. Los van alle verhalen in je hoofd. Door puur in verbinding met jezelf en de ander te zijn. Vanuit een natuurlijke liefdevolle flow, overgave en vertrouwen.

Waardoor je zo min mogelijk vanuit je (gewonde) ego denkt, voelt en handelt. Want deze blokkeert de verbinding met je ziel. En hierdoor ook de Liefde die je bent. En de levensenergie in jezelf.

Seksuele gemeenschap

Tijdens seksuele gemeenschap waarin twee zielen samenkomen, stroomt de seksuele Liefde optimaal. Zodra de Liefde niet onvoorwaardelijk is, is de Liefde voorwaardelijk. En dit betekent dat er voorwaarden zijn aan.

Wanneer je dan niet aan de voorwaarden voldoet, ontvang je geen Liefde van de ander. Maar elke ziel is Liefde. Je hoeft hiervoor niets te doen of anders te zijn. Je hebt deze al in jezelf, dus je hoeft het niet meer te verdienen.

Tijdens deze seksuele gemeenschap spreekt de ziel via het lichaam. Elke aanraking is er één vanuit Liefde. Die voelbaar is in elke cel van je lichaam.  Je lichaam straalt en je staat open voor het leven zoals het is.

Gerelateerde artikelen

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel

Seksuele samensmelting is ook energetisch

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn