Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksueel samensmelten

Tijdens het seksueel samensmelten stroomt de energie van de ander door je eigen lichaam en andersom. Waardoor er één energieveld wordt gecreëerd. En dit kan zorgen voor het ultieme eenheidsgevoel, het volledig in elkaar opgaan. Maar vaak gebeurt dit niet tijdens het hebben van seks met de ander.

Seksueel samensmelten

Het seksueel samensmelten vanuit Liefde is magisch. Door bewust te kiezen voor wat bij je past. Hiervoor is het nodig om jezelf volledig kwetsbaar op te stellen. Zodat je verbinding kunt maken met de bron van je levensenergie of levenskracht. En om vanuit deze verbinding met jezelf, verbinding met de ander te maken.

Bij het liefdevol omgaan met je seksualiteit hoort ook het uiten van jouw seksuele verlangens. Dit gaat trouwens niet over de bevrediging ervan. Maar om het toestaan van het verlangen en het genieten van het verlangen. Het toestaan en uiten op zich zet de energie in beweging. Wat juist weer de verbinding met de ander versterkt.

Seks met de ander zorgt er dan voor dat je levensenergie goed gaat stromen. En zodra je deze energie continu laat stromen, ontstaat er een gevoel van verliefd zijn. Een combinatie van Liefde en aantrekkingskracht. Niet de ego Liefde, maar de onvoorwaardelijk Liefde. Die Liefde in jezelf, die je wilt delen. Puur omdat je overstroomt van de Liefde.

Tijdens het seksueel samensmelten stemmen beide energieën zich op elkaar af. En de energie van de ander kun je nog dagen vasthouden. Dus let erop dat je seksuele partner ongeveer dezelfde liefdevolle energie heeft. Want dit kan gevolgen hebben voor jouw energie. Vooral als je onbewust bent. En je nog niet in staat bent om je eigen energie liefdevol te houden.

Wanneer je seksueel samensmelt een ander die minder met de Liefde in verbinding is, is het lastiger om een verbinding te maken. De seks gaat dan niet meer om het laten stromen van de Liefde. Maar om het ego te bevestigen. Waardoor de zin in seks met elkaar minder zal worden. Het gaat als een verplichting voelen, omdat de diepe intimiteit vanuit Liefde mist.

Gerelateerde artikelen

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele dynamiek is energetisch