Energetische seks is orgastisch

Energetische seks is orgastisch

Energetische seks

In principe is alle seks energetische seks. Er vindt altijd een uitwisseling van energie plaats. Of de seksuele energie wel of niet krachtig stroomt, je straalt hoe dan ook energie uit. En dit is voelbaar voor je partner. Misschien niet altijd even bewust.

Energetische seks

Energetische seks is orgastisch. Het kan zelfs seks zijn zonder jezelf of elkaar aan te raken. De definitie van seks moet je hiervoor misschien wel veranderen als je denkt dat alleen penetratie seks is. Anders mis je wat seksuele energie allemaal kan. 

Seks is meer dan een lichamelijk iets. Het gaat altijd over energie. Als alles mee mag doen, kan je seksuele energie krachtig stromen. Je bent dan volledig naakt en laat jezelf zien. Op je eigen en unieke manier om zo de Liefde te delen.

Wanneer je bewust bent van je lichaam en je seksuele energie dan kun je deze voelen stromen. En bewust sturen in jezelf door je lichaam. Of laten stromen naar elke lichaamsdeel. Jouw hele lichaam is orgastisch. 

Zonder elkaar aan te raken kan je de energie voelen stromen. Zelfs alleen door het horen van de stem van je partner kan jouw energie gaan stromen. Of door het strelen van je hand, nek of het gezicht kun je een energetisch orgasme ervaren.

Niet alleen je geslachtsorganen. En hoe meer jij en je partner in verbinding zijn met je eigen seksualiteit en met elkaar, hoe krachtiger de seksuele energie voelbaar is en stroomt. Zodat de energetische seks magisch is.

Gerelateerde artikelen

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Levensenergie is je seksuele energie

Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Full body orgasme is helend voor je lichaam en geest

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend