Energetische seks is wonderbaarlijk

Energetische seks is wonderbaarlijk

Energetische seks

In principe is alle seks energetische seks. Er vindt altijd een uitwisseling van energie plaats. Of de seksuele energie wel of niet krachtig stroomt, je straalt hoe dan ook energie uit. En dit is voelbaar voor je partner. Misschien niet altijd even bewust. Maar het heeft wel zeker invloed op de seks en je relatie.

Energetische seks

Energetische seks kan zelfs seks zijn zonder jezelf of elkaar aan te raken. De definitie van seks moet je hiervoor misschien wel veranderen als je denkt dat alleen penetratie van de man bij de vrouw seks is. Of je bent vooral gericht op een orgasme. Of je vindt voorspel geen seks is, dan mis je wat seks allemaal kan zijn. 

Seks is één van de vele manieren om de Liefde te delen. En kan de intiemste zijn. Als alles mee mag doen. Alles van je lichaam. Maar ook emotioneel, mentaal als spiritueel gezien. Je bent dan volledig naakt omdat je geen masker draagt. Maar jezelf laat zien en uit op je eigen unieke manier om zo de Liefde te delen.

Liefde is energie. Door in je natuurlijke staat van Liefde te zijn, stroomt de seksuele energie in jezelf en automatisch naar je partner wanneer je samen bent. Wanneer je bewust bent van je lichaam en je seksuele energie dan kun je deze voelen stromen. En bewust sturen naar wie je wilt.

Stuur je deze energie naar je partner vanuit Liefde en staat je partner open genoeg om deze te ontvangen dan is dit voor beiden voelbaar. Zelfs als je elkaar niet aanraakt. Alleen met de stem kan je partner jou tot een energetisch orgasme laten komen. Of door het strelen van je hand, nek of het gezicht. Het maakt niet uit.

Omdat je een orgastisch lichaam hebt. Niet alleen je geslachtsorganen zijn orgastisch. Maar je hele lichaam is dat. En hoe meer jij en je partner in verbinding zijn met je eigen seksualiteit, wat iets anders is dan vaak seks hebben of willen, hoe krachtiger de seksuele energie stroomt tussen elkaar. En wonderen ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Levensenergie is je seksuele energie

Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Full body orgasme is helend voor je lichaam en geest

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend