Full body orgasme is helend voor je lichaam en geest

Full body orgasme is helend voor je lichaam en geest

Full body orgasme

Een orgasme is een ontlading van de seksuele energie in de geslachtsdelen die daar vaak ook opgebouwd is. Een full body orgasme is in tegenstelling tot dit orgasme geen ontlading van deze energie.

Maar juist de opgebouwde energie die jij door je hele lichaam heen laat stromen. Waardoor het voelt als een soort orgasme maar dan in je hele lichaam.

Full body orgasme

Een full body orgasme is hierdoor geen piekervaring van een paar seconden tot misschien enkele minuten. Maar een sensatie in je lichaam die wel tientallen minuten kan duren.

Om dit te kunnen ervaren dien je je echt over te geven aan de Liefde. Zodat elke cel in je lichaam kan vibreren op deze frequentie. Hierdoor zullen ook al je chakra’s voorzien worden van de benodigde energie.

De seksuele energie is helend voor je lichaam. Tevens zorgt het ervoor dat je jouw bewustzijn verhoogt. Want zodra je de energie door je hele lichaam en chakra’s laat stromen, kom je in een andere bewustzijnstoestand.

Je gaat van overleven, van de lagere chakra’s naar de hogere chakra’s om echt te gaan leven. Je komt hierdoor in verbinding met het leven zelf.

Een full body orgasme is vooral een energetisch orgasme. Terwijl een geslachtsorgasme meer een fysiek orgasme is. Dit fysieke orgasme ontstaat dan ook (meestal) door fysiek contact.

Maar een full body orgasme is een staat van zijn waarin je volledig open staat. Niet alleen je lichaam, maar ook je hart en geest. Zodat je jouw ziel ervaart. De Liefde die je bent.

Zodra de seks in eerste instantie om het laten stromen van de Liefde gaat is de kans op een full body orgasme aanwezig. Eigenlijk is het heel simpel zolang jij je durft eraan over te geven.

Wanneer er sprake is van angst in je lichaam, hart of geest is dit bijna onmogelijk. Je houdt je hierdoor namelijk klein en in. En je wilt je juist groots en goddelijk voelen.

Zodat de energie door je lichaam kan stromen. En hierdoor alle energieblokkades in je lichaam kan doen smelten. Voor een full body orgasme hoef je eigenlijk niet eens seks te hebben. Of te bewegen tijdens de seks.

Natuurlijk kan dat wel. Maar dat is niet eens nodig. Het draait om de Liefde tussen elkaar en die stroomt vanzelf als je volledig open staat.

Gerelateerde artikelen

Kosmisch orgasme is helend voor jezelf, de aarde en het universum

Orgasme faken heeft geen enkel nut

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Moeite met klaarkomen ligt niet aan je partner