Kosmisch orgasme is helend voor jezelf, de aarde en het universum

Kosmisch orgasme is helend voor jezelf, de aarde en het universum

Kosmisch orgasme

Seks is een geweldige manier, indien je hiertoe in staat bent, om de energie van de aarde en het universum door je gehele lichaam te laten stromen. Zodat het orgasme via je geslacht kan veranderen in een kosmisch orgasme. Dit kosmische orgasme is niet zomaar een orgasme. Het is zoveel meer dan dat. Het is een samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke in jezelf.

Kosmisch orgasme

Een samensmelting met je ware zelf en het leven zelf. Dit voelt als het oplossen van jezelf in het gehele universum. Alsof je verdwijnt en tegelijkertijd volledig aanwezig bent. Pure energie, geen ego. Je bent één met alles. Het brengt je in de hogere sferen van geluk en Liefde. Een staat van zijn die uren of dagen kan duren en komt van binnenuit. Omdat dit is wie je werkelijk bent. Totdat je ego het weer overneemt. En je vanuit je hoofd gaat leven, waardoor je hart sluit.

Jij bent het universum en de aarde. Niet ervan afgescheiden. Nooit. Alleen je ego denkt misschien wat anders. Waardoor je wel de afgescheidenheid ervaart. Dit is echter een illusie. En wanneer je daadwerkelijk gaat voelen en je hart laat spreken, ontdek je de waarheid vanzelf. Alles is energie. Ook jouw emoties en gedachten. Dit is wat je uitstraalt en waarmee jij jouw leven creëert. Je trekt aan wie je bent. Of denkt wie je bent.

Een kosmisch orgasme is niets anders dan energie. Hoewel een grotere transformerende energie dan bij een orgasme via het geslacht. Doordat de energie uit de aarde (vrouwelijke energie) via je wortelchakra in jouw lichaam door middel van je hart getransformeerd wordt om via je kruinchakra het universum (mannelijke energie) in te stromen. En andersom. De perfecte energiecirkel. Waardoor er een eenheid ontstaat met alles wat er is.

Een orgasme alleen via het geslacht is hiertoe niet in staat. Dit is puur gericht op je fysieke lichaam. Dit is niet fout of goed. En dit orgasme kan zeker enorm lekker zijn. Er is alleen meer mogelijk. Een kosmisch orgasme hoeft het orgasme via het geslacht niet uit te sluiten. Beide orgasmes kunnen ervaren worden. Maar wanneer je tijdens de seks bewust je lichaam als een “energie transformatie centrum” gebruikt dan help je jezelf, de aarde en het universum te helen.

Gerelateerde artikelen

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Liefde is seks en seks is Liefde (of het gebrek eraan)

Seksuele prestatiedrang is funest voor je seksleven

Helende seks is de meest natuurlijke seks