Moeite met klaarkomen ligt niet aan je partner

Moeite met klaarkomen ligt niet aan je partner

Moeite met klaarkomen

Moeite met klaarkomen heeft alles te maken met hoe orgastisch jij bent en of jij jezelf hier aan kan overgeven. Jij bent hier zelf verantwoordelijk voor. Verantwoordelijk voor wie jij kiest als partner en voor de gevoeligheid en openheid van jouw lichaam. Het kan zijn dan je partner, volgens jou, de verkeerde handelingen doet.

Waardoor jij steeds uit je overgave stand schiet. Maar dit komt niet door je partner. Misschien ben je geen seksuele match. Of zit je te veel in je hoofd waardoor je snel afgeleid bent. Het kan ook zijn dat je jezelf saboteert vanwege pijnlijke ervaringen uit het verleden die je nog niet geheeld hebt.

Moeite met klaarkomen

Moeite met klaarkomen is vaak een gevolg van het jezelf niet gunnen. Jezelf niet de moeite en aandacht waard niet vinden. Je niet durven open te stellen vanuit angst. Je schaamt je of ervaart schuldgevoelens. En je houdt je hierdoor zelf vaak onbewust tegen.

Of je hebt seks om andere redenen die niets met Liefde te maken hebben. Je bent op zoek naar bevestiging van je partner of je wilt een leegte in jezelf opvullen via je partner. Door een gebrek aan Liefde. Waardoor jij afhankelijk bent van je partner en hierdoor moeite met klaarkomen hebt. Het gaat dan niet meer om de seks met je partner, maar om wat je van je partner kunt krijgen.

En dit moet zijn zoals jij het wilt. Want je staat niet echt open. Want wanneer je echt openstaat voor jezelf en je partner, ontstaan er magische dingen. Liefde is de basis om te kunnen klaarkomen. Liefde heelt en zorgt voor alles wat je nodig hebt. Zodra je de Liefde die je bent gaat delen tijdens de seks reageert je lichaam heel anders op de aanrakingen van je partner.

Je staat volledig open. Waardoor de Liefde kan stromen en dit zorgt automatisch voor plezier en genot in je lichaam. Precies zoals bedoeld is. Je hoofd wilt Liefde begrijpen, maar je lichaam kan het alleen maar voelen en tot expressie brengen. Puur omdat jij de Liefde zelf bent. Er is geen goed of fout. Alleen jij die jezelf volledig omarmt of jezelf (onbewust) afwijst.

Gerelateerde artikelen

Orgasme faken heeft geen enkel nut

Kosmisch orgasme is helend voor jezelf, de aarde en het universum

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Slechte seks ontstaat door een gebrek aan zelfliefde