Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Liefde is

Echt verbinding maken is alleen mogelijk vanuit je ziel ofwel de Liefde die je bent. Door jezelf te openen voor jezelf en de ander. Vanuit een open lichaam, hart en geest. Zonder dat je ego er tussen komt te staan. De verhalen over wie jij bent en wie de ander is. Met de oordelen goed of fout.

Voor de Liefde is dit niet belangrijk. Alles wat is is goed. Door in verbinding te zijn met de Liefde die je bent heb je de Liefde of iets anders van een ander niet nodig. Waardoor je volledig jezelf kunt zijn. En de Liefde kunt uitstralen in alles wat je doet en zegt. Omdat je jezelf bent en niet omdat het moet.

Liefde is

Wanneer de ander jouw Liefde of iets anders ook niet nodig heeft omdat diegene in verbinding is met de Liefde die hij of zij is, kan de Liefde stromen tussen elkaar. Omdat de ander ook volledig zichzelf kan zijn. En je allebei vrij bent. Geen strijd meer om iets van de ander te krijgen.

Door allebei de verantwoordelijkheid te nemen om steeds in verbinding met Liefde te zijn. En je niet te identificeren met je gedachten of je emoties. Met schuld of schaamte als gevolg. Maar Liefde te voelen. Je diepste wezen. Waardoor je de heelheid in jezelf ervaart.

Ervaar je angst of een tekort in jezelf en wil je dit ongedaan maken via een ander, maak verbinding met je diepste wezen. Je ontvangt dan stap voor stap de inzichten die je nodig hebt om dit in jezelf op te lossen. Waardoor je anderen echt kunt liefhebben.

Want Liefde verspreiden is het enige wat je hier te doen hebt op aarde. Op jouw eigen en unieke manier. Door je zielsverlangens te volgen. Dit zijn de uitingen van de Liefde die je bent. Zodat je op elk moment kunt voelen welke actie passend en liefdevol is. Je doen vloeit dan voort uit je zijn.

Gerelateerde artikelen

Levensenergie is je seksuele energie

Liefdesverdriet komt niet door een ander

Onbeantwoorde seksuele Liefde

Persoonlijke liefde en Goddelijke Liefde

Verliefdheid gaat niet over in Liefde