Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele lust

Seksuele lust maakt de seks niet oppervlakkig. De afwezigheid van Liefde en intimiteit doet dat. Lust is juist nodig tijdens de seks. Want het zorgt ervoor dat je lichaam zich klaarmaakt om seks te kunnen hebben. Liefde en intimiteit kunnen ervoor zorgen dat lust ontstaat.

Maar alleen met Liefde en intimiteit, dus zonder lust, kom je er niet. Lust zorgt voor de seksuele opwinding. Dat je een seksuele verbinding met elkaar wilt aangaan. Wanneer er geen lust is, kun je het beter bij knuffelen, zoenen of handje vasthouden houden.

Wat natuurlijk ook helemaal prima is. Seks hoeft namelijk niet, nooit. Lust geeft alleen maar aan dat je zin in seks hebt. Waardoor je tijdens de seks vol overgave van elkaar kunt genieten. Want zonder lust geen seksueel genot. Seksuele lust wordt vaak als iets negatiefs gezien.

Seksuele lust

Maar zonder lust is seks meestal onbevredigend. Omdat de Liefde waarover gesproken wordt, in de praktijk vaak voorwaardelijke Liefde is. En dus is je gedrag voornamelijk op de ander gericht. Waardoor je je eigen verlangens negeert.

Seksuele lust is zeker wel Liefde. Alleen gaat dit over de Liefde voor jezelf. En niet over de Liefde voor een ander. Je geslacht staat in verbinding met je hart. Zodra je hart open is, is ook je geslacht ontspannen. Zodat je in staat bent om te genieten.

Onvoorwaardelijke Liefde

Liefde voor jezelf en de ander bestaat vaak uit voorwaarden. Omdat je Liefde in een hokje hebt gestopt. Zoals wanneer je dit doet, dan is het Liefde. En wanneer je het tegenovergestelde doen, dan is het geen Liefde. Maar Liefde bestaat niet uit goed of fout handelen.

Seksuele lust kan nooit zonder Liefde bestaan, als je in verbinding met Liefde bent. Het ontstaat vanuit de verlangens in je hart. Dit is iets anders dan het ervaren van seksuele frustratie. Waardoor je seks nodig denkt te hebben.

Frustratie ontstaat door het ervaren van een tekort, dat je iets mist. En seksuele lust ontstaat door het ervaren van overvloed. Je hebt dan niets nodig om je gelukkig te voelen. En dit ontstaat door de verbinding met de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf.

Gerelateerde artikelen

Geen zin in seks is niet de schuld van iemand anders

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele frustratie ontstaat door emotionele spanning

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig