Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksblauwdruk

Iedereen heeft een levensblauwdruk op basis van het ware zelf. En iedereen heeft ook een seksblauwdruk. Een seksblauwdruk is net als de levensblauwdruk uniek. Dus voor iedereen anders, omdat dit afhankelijk is van de persoonlijke energievibratie (niet frequentie). Waardoor iemand met een andere seksblauwdruk wel of geen match kan zijn.

De seksblauwdruk is een onderdeel van de levensblauwdruk. Indien een seksblauwdruk een match is met iemand, zal de levensblauwdruk ook een match zijn. Omdat beiden vanuit de persoonlijke energievibratie ontstaan. En dus de energievibratie een match is. De energievibratie is niet te veranderen. Dit is afhankelijk van de persoonlijkheid. Alleen de frequentie kan veranderen door middel van Liefde of angst.

Seksblauwdruk

De kans is niet groot dat partners dezelfde seksblauwdruk hebben, als partners elkaar kiezen op basis van de wonden die er zijn. Dus wanneer er verwacht wordt dat de partner de ander heel en compleet maakt. Er is dan niet vanuit Liefde gekozen. En alleen als er vanuit Liefde is gekozen, is het op basis van de energievibratie en niet vanuit het ego. Een monogame relatie is dan een enorme uitdaging.

Want de seksblauwdruk is geen match. Natuurlijk kan er Liefde zijn tussen elkaar, maar er is dan geen seksuele aantrekkingskracht. Waardoor het seksleven vaak rond het nulpunt ligt. Er er is dan weinig seksueel energie, verlangen, enthousiasme en vertrouwen tussen elkaar. Waarschijnlijk is er dan seks uit gewoonte of omdat het hoort of moet.

Geen seksuele match

Dit is niet de schuld van de een of van de ander. Want het ligt aan geen van beiden. Beiden kunnen de seksblauwdruk niet veranderen. Alles wat er geprobeerd wordt om het weer spannend, plezierig of bevredigend te maken, zal niet helpen. Dus het uitproberen van nieuwe of verschillende standjes zal geen oplossing bieden. Misschien tijdelijk, omdat het op het ego gebaseerd is. Maar op lange termijn is het geen optie.

De ander blijft seksueel gezien niet passen. Wat er ook geprobeerd wordt. Wanneer iemand een zuivere seksuele verbinding met zichzelf heeft vanuit Liefde, weerspiegelt de seks de persoonlijkheid. Wanneer dit niet het geval is, is de seks zelfs schadelijk voor het lichaam. Net zoals alle andere dingen die niet in alignment zijn.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bevrediging ontstaat niet door het orgasme

Seksueel verschil in verlangen is geen probleem

Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksueel afhankelijk zijn van je partner is niet nodig

Seksuele sleur in je relatie oplossen