Seksuele sleur in je relatie oplossen

Seksuele sleur in je relatie oplossen

Seksuele sleur

Seksuele sleur met je partner oplossen is misschien wel één van de moeilijkste dingen. Doordat je waarschijnlijk het liefst pijn wilt voorkomen. Zowel bij de ander als bij jezelf. En daarom kies je misschien voor de veiligste weg. Niet de weg die bij je past, de weg vanuit je ziel. Seks gaat namelijk over je diepste verlangens.

Seksuele sleur

Seksuele sleur ontstaat wanneer je niet jezelf seksueel kunt uiten. Want je seksuele verlangens vertellen je wie je diep van binnen bent. Wanneer je hier bang voor bent verberg je liever deze verlangens. Je durft dan nog niet kwetsbaar te zijn om jezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven.

Seks is net als alle andere dingen een onderdeel in je leven en hierdoor een groeiproces. Jezelf seksueel leren kennen en de ander seksueel leren kennen. Groeien is uit je comfortzone stappen en vanuit Liefde naar jezelf en je seksualiteit kijken. Zodat je je seksuele angst, oordelen, spanningen en verwachtingen los kunt laten.

Seksueel groeien is meer dan een seksuele verbinding vanuit Liefde creëren. Het is luisteren naar je ziel, geest, hart en lichaam. Waardoor je jezelf beter leert kennen. Pas dan kun je een seksuele verbinding met je partner creëren vanuit Liefde. Want hierdoor kun je volledig jezelf zijn en jezelf uiten.

Want je hoeft je niet meer in te houden waardoor je de seks hebt die bij je past. Je gaat samen op ontdekkingstocht. Wanneer je seksueel op 1 lijn zit, zorgt dit voor een sterke verbinding en een bevredigend seksleven. Hoewel er altijd een kans is dat je seksueel niet bij elkaar past. Omdat er geen energetische match is.

Door samen te groeien is de kans minder groot op seksuele sleur of dat de seksuele aantrekkingskracht verdwijnt. Zelfs als de verliefdheid voorbij is. Dus wanneer je energetisch bij elkaar past, zijn de meeste seksuele problemen met je partner op te lossen. De keuze van je sekspartner is niet zomaar een keuze.

Gerelateerde artikelen

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksueel vreemdgaan door een gemis aan…

Seksuele dynamiek is energetisch

Seksuele frustratie ontstaat door emotionele spanning

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is