Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksueel ontwakingsproces

Je krijgt genoeg kansen om te beginnen met jouw seksueel ontwakingsproces. Echter de keuze is aan jou. Pak je de kans of loop je ervoor weg? Omdat het niet goed voelt. Alleen of iets goed of niet goed voelt, is vaak afhankelijk van je emoties.

Maar deze emoties laten jou gewoon weten wat je gedachten zijn. En je gedachten zijn vaak niets meer dan voorbijgaande ego projecties. Deze zijn hierdoor vaak niet waar. Je denkt alleen dat ze waar zijn en neemt ze voor waar aan.

Waardoor je deze ook gaat waarnemen in je realiteit. Maar deze zitten vol beperkingen en angst. Alleen daarom kan het nooit waar zijn. Omdat alleen Liefde waar is. En Liefde is overvloedig, kent geen regels over hoe iets hoort.

Seksueel ontwakingsproces

je hart volgen betekent dan ook niet dat je alleen voor iets kiest wat aan jouw seksuele verwachtingen voldoet, zodat je geen weerstand voelt. Het betekent dat je liefdevolle keuzes maakt.

Dus niet dat je vanuit angst voor de veilige weg kiest. Weerstand komt juist op, als het tijd is, om naar je seksuele zelf te gaan kijken vanuit Liefde zodat jouw seksueel ontwakingsproces kan gaan beginnen.

Liefde is verbonden met je innerlijke weten. Dat diepe gevoel van binnen, dat tegen alle logische gedachten ingaat. Dit gevoel staat los van je emoties. En voelt daarom ook anders. Het is een krachtig en stevig gevoel.

Wat blijheid of verdriet ver overstijgt. Omdat deze afhankelijk zijn van onze onware gedachten. Liefde niet. Je kunt deze Liefde natuurlijk onderdrukken en onbewust kiezen voor angst.

Met alle gevolgen van dien. Waardoor je jezelf afsluit voor de Liefde. Zodat je geen Liefde in jezelf en voor jezelf ervaart. En je dit buiten jezelf gaat zoeken ofwel dit najagen bij een ander.

Het seksueel ontwakingsproces is juist bedoeld om naar binnen te keren. De seksuele verbinding met jezelf te herstellen. Omdat je voelt dat het ook anders kan. Je bent eraan toe om je beperkende gedachten over seks los te laten.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis

Seksuele verleden is eigenlijk niet belangrijk

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid