Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Stabiele liefdesrelatie

Je seksualiteit speelt in elke relatie die je aangaat een rol. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Door je seksualiteit te belichamen, kun je een gezonde liefdesrelatie aangaan.

Waarin je bewust met jouw levensenergie omgaat. Want gegrond zijn in je seksualiteit zorgt voor ontspanning in je bekken. Waardoor je in staat bent om je emoties er te laten zijn. Zonder deze af te reageren.

Gezonde liefdesrelatie

Zodat je gezonde relaties aan kunt gaan. Wanneer je bewust bent van de kracht van je eigen seksualiteit ga je jouw levensenergie niet meer verspillen aan het najagen van geluk, genot of wat dan ook.

Want dit is niet buiten jezelf te vinden. Of in het volgende moment. Maar juist door stil te zijn en te voelen wat er zich nu in jou aanwezig is. Zodat je echt verbinding kunt maken met jezelf, anderen en het leven. 

Waardoor je bewust kiest waar jij jouw energie aan gaat besteden. Vanuit je hart. Op basis van je zielsverlangens. Want die wijzen je de weg. Zodat je de Liefde die je bent, gaat uiten op je eigen unieke manier.

Deze manier bepaalt wie je aantrekt en afstoot. Wie openstaat voor echte verbinding en diepe intimiteit. Zodat je voelt met wie je een liefdesrelatie aan kunt gaan. Waarin je seksualiteit ook mee mag doen.

Want wanneer jij je eigen seksualiteit nog op wat voor manier dan ook onderdrukt, vanuit de overleefstand, zal je levensenergie geblokkeerd worden. En dit heeft gevolgen voor elke relatie die je aangaat.

Maar vooral voor een liefdesrelatie. Want een geblokkeerde levensenergie betekent dat je weinig energie overhebt om je liefdesrelatie te onderhouden. Ofwel plezierig, levendig en liefdevol te houden. 

Je gaat met je partner om op de automatische piloot en leeft vanuit je overlevingspatronen. Waardoor je liefdesrelatie gebaseerd is op wederzijdse afhankelijkheid en behoeftigheid. En niet op basis van Liefde.

Gerelateerde artikelen

Oneindige Liefde ervaren

Liefde inhouden uit angst

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen

Seksualiteit vieren mag echt

Hart geslacht verbinding