Oneindige Liefde ervaren

Oneindige Liefde ervaren

Oneindige Liefde ervaren

De oneindige Liefde kun je ervaren, wanneer jouw hart geopend is, voor iedereen. Omdat de deze Liefde niemand buitensluit. Want jij bent deze Liefde zelf. Zodat je op elk moment deze Liefde kan ervaren via je eigen hart. 

En ook via je lichaam, geest en ziel. Waardoor je geen tekort aan Liefde hoeft te ervaren. Zodat je iedereen vrij kunt laten. Het maakt niet uit hoe iemand zich gedraagt. Jij ervaart de oneindige Liefde die je bent. 

Want je bent niet emotioneel afhankelijk en behoeftig. Je volgt je hart. En je staat open voor de Liefde van anderen. Ook durf je jouw emoties te laten zien. Zonder iemand anders hiervoor verantwoordelijk te houden.

Jouw emoties blokkeren niet de Liefde. Deze komen en gaan. Tenzij je deze gaat vastzetten in je lichaam door er verhalen aan te koppelen. Liefde is de ideale bedding om je emoties in te laten opkomen. Totdat deze vanzelf verdwijnen.

Oneindige Liefde ervaren

Wanneer je de oneindige Liefde ervaart, kun je gaan kiezen voor wat bij je past. Want dan ben je vrij van jouw overlevingspatronen. Die gebaseerd zijn op angst. Waardoor je een keuze vanuit je ego maakt. En een tekort in jezelf.

De keuzes die bij je passen gaan niet over zekerheid ervaren of het krijgen van bevestiging. Maar over het uiten van de oneindige Liefde die jij bent. Op je eigen unieke manier. Los van alle beelden die bestaan over de Liefde.

Zodat de Liefde kan stromen in alles wat je doet en naar iedereen. Ongeacht of iemand voor deze Liefde openstaat. Je houdt jezelf niet meer in uit angst voor afwijzing of een tekort. Ook niet als dit ongemakkelijk voelt.

Waardoor je sommige potentiële partners afstoot. Maar juist matchende partners aantrekt. Waar je een gezonde liefdesrelatie mee aan kunt gaan. Omdat de oneindige Liefde de basis is.

Gerelateerde artikelen

Liefde inhouden uit angst

Hart geslacht verbinding

Onbegrijpelijke taal van de Liefde

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is