Hart geslacht verbinding

Hart geslacht verbinding

Hart geslacht verbinding

De verbinding tussen je hart en je geslacht lijkt misschien niet zo belangrijk. Maar wanneer je seks hebt met je partner waar je van houdt, is deze verbinding niet onbelangrijk.

Want Liefde is niet iets wat je geeft aan of voelt door je partner. Liefde is wie je puur van binnen bent. En stroomt in alles wat je doet. Tenminste, wanneer je de Liefde niet blokkeert.

En hiervoor mag je de verbinding tussen je hart en je geslacht gaan zuiveren. Want vaak zit er nog pijn, angst of schuld- en schaamtegevoelens vast. Waardoor de Liefde niet kan stromen.

Hart geslacht verbinding

Wanneer jij jouw geslacht afgesloten hebt van je hart en de Liefde geblokkeerd is, dan kan de seks ook niet liefdevol zijn. En wordt de seks een onbewuste uitwisseling van pijn en angst.

Voor jezelf als je partner voelt de seks niet vrij. Terwijl je hoofd er misschien nog een plezierig verhaal van maakt. Om de daadwerkelijke ervaring niet te voelen. Namelijk het gemis aan Liefde.

Dit is over het algemeen de grootste pijn die als mens ervaren kan worden. Jezelf afgescheiden voelen van anderen. Maar dit gevoel ontstaat doordat je jezelf niet volledig liefhebt.

De seks is hierdoor niet verbindend en intiem. Omdat je geslacht eigenlijk niet volledig mee mag doen. Aangezien je niet liefdevol aanwezig bent in dat deel van je lichaam.

Want hiervoor is een zuivere verbinding tussen je hart en je geslacht nodig. Maar vanwege de onverwerkte angst en pijn is de verbinding onzuiver geworden. Met afstandelijke seks als gevolg.

Seks zonder een liefdevolle verbinding met je geslacht creëert pijn en angst. Dit is meestal niet wat je jezelf en je partner aan wilt doen. Maar wel doet als je op deze manier seks hebt.

Daarom raakt de seks vaak naar de achtergrond in een relatie. Het voelt niet goed. De seksuele aantrekkingskracht verdwijnt. Maar dat hoeft dus niet. Seks is belangrijk in een relatie.

Het kan een ultieme samensmelting zijn tussen elkaars lichaam, hart, geest en ziel. Een natuurlijke eenwording met heling voor zowel jou als je partner. En geeft je relatie diepgang voorbij je ego.

Gerelateerde artikelen

Zichtbaar zijn in je relatie en tijdens de seks

Ademhaling en seksueel genot

Onbegrijpelijke taal van de Liefde

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Gehaaste seks is orgasme gericht