Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Gepassioneerde seks

Voor gepassioneerde seks is overgave belangrijk. Overgave aan de seks, aan je partner en vooral aan je ziel. Je ego zal dit vaak in de weg staan vanwege je wonden en overlevingspatronen.

Terwijl je ziel niets anders wil dan de Liefde uiten die je bent. Het gaat niet om wat je kunt krijgen. Maar om jezelf helemaal te laten gaan. Dit is echter niet zomaar en met iedereen mogelijk.

Gepassioneerde seks

Een matchende partner is hiervoor noodzakelijk. Zodat je hetzelfde seksueel verlangt. Waardoor de manier waarop je het liefst seks hebt juist enorm aantrekkelijk en sexy is voor je partner. 

Wat de seks passioneel maakt. Maar het is ook noodzakelijk dat je beiden in staat bent om jezelf en de ander volledig lief te hebben. En je emotioneel volwassen bent. Zodat je elkaar aan kunt.

Aangezien gepassioneerde seks best wel confronterend kan zijn. Al jouw angsten worden voelbaar wanneer je je niet kunt laten gaan tijdens de seks. Want je kunt je niet achter je ego masker verschuilen.

Elke keer wanneer jij het gevoel hebt dat je jezelf moet inhouden vanwege je eigen onzekerheid of die van je partner waardoor je je gaat aanpassen staat gepassioneerde seks in de weg.

Maar deze seks kan ook enorm bevrijdend zijn. Wanneer je jouw seksuele verlangens volgt vanuit Liefde draagt dit bij aan de ontwaking en het laten stromen van je eigen krachtige levensenergie.

Gepassioneerde seks is een vorm van seks waarbij jouw lichaam, hart, geest en ziel op elkaar afgestemd zijn vanuit Liefde. En met die van je partner. Vanuit volledig overgave aan de spontaan opkomende bewegingen.

Aan wat is en wat wil ontstaan. Je voelt je vrij. Beweegt mee vanuit ontspanning, opwinding en genot. Geen gehaast, behoeftigheid en afhankelijkheid. Maar het volgen van je diepste seksuele verlangens.

Gerelateerde artikelen

Eeuwige verliefdheid bestaat echt

Spirituele verbinding met je seksualiteit

Zielsaantrekkingskracht voelen

Tegengestelde seksuele verlangens

Verlangens volgen is liefdevol